Suzan & Freek krijgen eigen Netflix-docu

Karen Luiken-10 december 2022 om 08:38

Suzan & Freek hebben een leuk nieuwtje voor hun fans. Er is een documentaire gemaakt over hun leven en die zal begin volgend jaar op Netflix te zien zijn. “Super trots!”

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. “Begin 2023 verschijnt op Netflix de documentaire ‘Tussen jou en mij’, en daar zijn we super trots op”, aldus Suzan & Freek.

De documentaire gaat over het leven van het getalenteerde koppel, over hun carrière en over hoe zij balans proberen te vinden in alle hectiek.

“Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome – ze waren overal bij en dat is straks allemaal in de docu te zien”, vervolgt het stel. “We vinden het mega spannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen.”

Taylor Swift pakt meeste prijzen bij Kids' Choice Awards

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:20- Foto:

Reuters

Taylor Swift is gekroond tot grote winnares van de Amerikaanse Kids’ Choice Awards. De zangeres mocht maar liefst drie prijzen mee naar huis nemen.

Taylor won in de categorieën ‘favoriete vrouwelijke artiest’, ‘favoriete wereldwijde muziekster’ en ‘favoriete ticket van het jaar’. Die laatste prijs heeft ze te danken aan haar wereldtour ‘The Eras Tour’. Haar vriendje Travis Kelce won de prijs voor favoriete mannelijke sporter.

Andere prijswinnaars zijn Timothée Chalamet (favoriete acteur), Margot Robbie (favoriete actrice), ‘Barbie’ (beste film), Billie Eilish (beste song), Olivia Rodriga (favoriete album en favoriete vrouwelijke tv-ster) en Post Malone (favoriete mannelijke artiest).

Aanstaande woensdag worden ook de Vlaamse en Nederlandse Kids’ Choice Awards uitgereikt.

Yvonne Coldeweijer stopt met delen van juice

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:13

Yvonne Coldeweijer stopt met het verspreiden van juice via haar social media-kanalen. Eerder dit jaar besloot ze haar nieuwtjes al te beperken tot betalende volgers.

De 37-jarige Yvonne begon jaren geleden met het delen van juice over bekende Nederlanders (en soms ook Belgen). Een paar maanden geleden besloot ze haar nieuwtjes exclusief te maken door ze achter een betaalmuur te zetten. Voor een bedrag van 8,95 euro per maand kon je nog steeds al haar content volgen.

Maar ook dat gaat nu dus veranderen. Yvonne laat weten te stoppen met waar ze bekend mee is geworden. De incasso’s van betalende leden zijn al stopgezet.

Reden van haar keuze? Alle interessante nieuwtjes zijn inmiddels wel gedeeld. Na al die jaren is er volgens haar alleen nog ‘komkommerjuice’ over en daar wil ze haar volgers niet mee ‘vervelen’.

Ontdek meer