Boek over 'Chateau Meiland' in de maak

Karen Luiken-10 december 2022 om 08:33

De Meilandjes gaan fans een exclusief kijkje geven achter de schermen van ‘Chateau Meiland’. In een aankomend boek delen ze details die eerder nog niet gedeeld zijn.

“Het boek gaat over hoe het er achter schermen aan toegaat bij ‘Chateau Meiland’. Vanaf het begin zijn er allerlei notities gemaakt”, zo maakte de familie volgens RTL bekend tijdens een kerstborrel. “Het zijn allemaal dingen die niet in de afleveringen zijn gekomen, maar die wel gebeurd zijn. Ik denk dat het heel leuk wordt.”

Volgens de huidige plannen moet het boek eind volgend jaar in de winkel liggen.

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Opnames vierde seizoen 'Emily in Paris' eindelijk gepland

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 06:29

Het duurt wat langer dan verwacht, maar de opnames van ‘Emily in Paris’ zijn eindelijk gepland. Variety meldt dat de camera’s in januari gaan draaien.

Dat de opnames later starten dan eigenlijk de bedoeling was, heeft deels te maken met de grote staking in Hollywood, waarbij scriptschrijvers lange tijd hun werk stillegden. Zij gaan nu eindelijk weer aan het werk.

Verder zijn de Olympische Spelen die komende zomer in Parijs van start gaan, ook een struikelblok. Van juni tot september zijn alle shoots in Parijs verboden. En laten de opnames van ‘Emily in Paris’ nou net in die stad plaatsvinden...

De makers van 'Emily in Paris' willen de Olympische Spelen-gekte voor zijn en starten daarom in januari met de opnames.

Ontdek meer