'Emily in Paris'-actrice in het huwelijksbootje gestapt

Karen Luiken-08 september 2021 om 04:30

Een nieuw hoofdstuk breekt aan in het liefdesleven van Lily Collins. De hoofdrolspeelster van de Netflix-hit ‘Emily in Paris’ is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met regisseur Charlie McDowell.

Het koppel gaf elkaar het jawoord in de Amerikaanse staat Colorado. Via Instagram worden we getrakteerd op beelden van de bijzondere dag. “Wat begon als een sprookje is nu mijn eeuwige realiteit”, aldus Lily bij een foto. “Ik zal nooit goed kunnen beschrijven hoe geweldig het afgelopen weekend was, maar ‘magisch’ is een goed begin.”

De actrice is naar eigen zeggen nog nooit zo gelukkig geweest. "Ik heb nog nooit zo graag van iemand willen zijn als van jou. Nu mag ik je vrouw zijn", vervolgt ze. "Op 4 september 2021 zijn we officieel elkaars voor altijd geworden. Ik hou van je."

Lily en Charlie zijn nu twee jaar samen. Vorig jaar verloofden ze zich.

Zien: Andy Peelman neemt afscheid van 'De Buurtpolitie'

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:45

Al sinds 2014 speelt de Vlaamse acteur Andy Peelman de rol van agent Koen Baetens in de VTM-serie 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie', maar dat hoofdstuk is nu volledig over en uit. De 38-jarige acteur heeft nu officieel afscheid genomen van zijn rol.

In de serie is immers te zien hoe Koen op een heroïsche manier om het leven komt: hij vangt een schot op voor niemand minder dan Veronique De Kock en sterft. Het afscheid zat er al lang aan te komen: “Ik wilde nog één laatste keer terugkomen. Maar dan moest ik wel sterven, dat was de voorwaarde”, liet hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Op zijn insta plaatste Peelman ook een pakkend afscheidsbericht:

"Wat een rollercoaster! Hoe het allemaal begon, wat we allemaal bereikt hebben. Beetje strips, enkele bioscoopjes gedaan, dvd-boxen, bordspel, naar het schijnt een attractie in Plopsaland. Yes we can! Heel wat mensen hebben hier aan meegewerkt en dit alles mogelijk gemaakt. Bedankt daarvoor. Bedankt dat dit de start mocht zijn in de onbekende mediawereld. Ongelooflijke berichten die ik krijg van jullie, kijkers, fans van het gegeven... Doet deugd om te lezen dat Koen voor jullie écht wat betekende. Maar voor nu en voor altijd, Koen, out... Nu andere programma's maken waar jullie opnieuw blij van worden."

We gaan je missen Andy!

Dit is het afvalgeheim van Rebel Wilson

Karen Luiken-12 januari 2022 om 11:47

Rebel Wilson is maar liefst 35 kilo afgevallen. Zonder gek dieet, zonder sportschool. Hoe ze dat in hemelsnaam gedaan heeft? Ze onthult het in een gesprek met 'Apple Fitness+'.

De ‘Pitch Perfect’-actrice heeft geen drastische dingen hoeven doen om te komen waar ze nu is. Het enige wat ze wél heeft gedaan, is wandelen. Iedere dag een uur lang.

“Ik weet dat ik in een luxe positie zit met de meest geweldige personal trainers om me heen”, zegt Rebel. “Maar ik wil dat jullie weten dat ik vooral heb gewandeld. Dat is gratis. Iedereen kan het en het is veilig.”

De actrice voegt toe dat wandelen voor haar lichaamstype de beste manier is om vet te verliezen. “Mijn grootste tip is om naar buiten te gaan en te lopen. Als je dat een uur kunt doen, is dat het beste. Breng je lichaam gewoon in beweging.”

Ontdek meer