'Emily in Paris'-actrice in het huwelijksbootje gestapt

Karen Luiken-08 september 2021 om 04:30

Een nieuw hoofdstuk breekt aan in het liefdesleven van Lily Collins. De hoofdrolspeelster van de Netflix-hit ‘Emily in Paris’ is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met regisseur Charlie McDowell.

Het koppel gaf elkaar het jawoord in de Amerikaanse staat Colorado. Via Instagram worden we getrakteerd op beelden van de bijzondere dag. “Wat begon als een sprookje is nu mijn eeuwige realiteit”, aldus Lily bij een foto. “Ik zal nooit goed kunnen beschrijven hoe geweldig het afgelopen weekend was, maar ‘magisch’ is een goed begin.”

De actrice is naar eigen zeggen nog nooit zo gelukkig geweest. "Ik heb nog nooit zo graag van iemand willen zijn als van jou. Nu mag ik je vrouw zijn", vervolgt ze. "Op 4 september 2021 zijn we officieel elkaars voor altijd geworden. Ik hou van je."

Lily en Charlie zijn nu twee jaar samen. Vorig jaar verloofden ze zich.

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer