Hebben: Efteling dropt nieuwe kersttrui

Dieter Blarinckx-09 december 2022 om 13:17

Ben jij een pretparkfan die nog op zoek is naar een leuke en gezellige kersttrui? Look no further! Efteling dropte zopas namelijk een nieuwe kersttrui en die ziet er supercute uit!

Deze nieuwe wintertrui van het bekendste pretpark van de Lage Landen heeft verschillende groentinten, gouden accenten, winterse patronen en vijf verschillende kabouters. De twee kabouters aan de voorkant van de trui dragen een kerstboom, de achterkant van de trui is effen groen. Voor de liefhebbers zijn er ook bijpassende huissokken verkrijgbaar.

Deze sokken hebben net zoals de trui verschillende groentinten, winterse patronen, gouden accenten en op iedere sok staat één kabouter. De kabouter staat op de voorkant van de sok en draagt een taart. Aan de onderkant van de sok zit een anti-slip die als Efteling-logo is verwerkt.

Helaas zijn de truien en sokken niet online te verkrijgen. Vanaf begin december is de collectie te koop in de Warme Winter Weide en in de souvenirwinkels Efteldingen en In den Ouden Marskramer.

Check de kersttruien hierboven en de sokken hieronder:

Pukkelpop steunt 12-12 met verkoop unieke T-shirts

Maxine Decaluwé-24 maart 2023 om 10:45- Foto:

Pukkelpop

Er werden inmiddels heel wat acties op poten gezet, om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Omdat er nooit genoeg hulp is, wil nu ook Pukkelpop een steentje bijdragen aan Consortium 12-12. Dat doen ze door de verkoop van unieke PKP T-shirts.

De gevolgen van de aardbevingen in Syrië en Turkije blijven aanslepen. Tienduizenden gezinnen werden getroffen, waardoor velen niks meer om handen hebben. Pukkelpop leeft enorm mee en zamelt daarom geld in door de verkoop van nieuwe limited edition T-shirts.

In het logo werd een hartje verwerkt, wat de steun van Pukkelpop naar getroffen gezinnen en families betuigt. De volledige opbrengst van de verkoop, gaat integraal naar de non-profitorganisatie Consortium 12-12. De organisatie die zijn inkomsten uit donaties en inzamelacties put. Dit voor landen in een noodsituatie, zoals een natuurramp of ernstige hongersnood.

Een exclusieve Pukkelpop-shirt kost 20 euro. Bestellen (en steunen) kan nog tot en met maandag 10 april via deze link!

Slecht nieuws voor Scotch & Soda-fans

Maxine Decaluwé-21 maart 2023 om 11:00- Foto:

Scotch & soda

Kledingketen Scotch & Soda heeft zijn faillissement aangevraagd, althans voor de winkels in Nederland. Een negatieve impact van corona en een te hoge inflatie zijn de boosdoeners, dat meldt het bedrijf op Linkedin.

De 32 winkels in Nederland blijven voorlopig nog open, want er wacht nog een rompslomp met de rechtbank. Ondertussen gaat curator Jasper Berkenbosch wel al op zoek naar een kandidaat die het bedrijf overeind wil houden.

Scotch & Soda kreeg het sinds de pandemie steeds moeilijker. Vooral de laatste lockdown eind 2021 en begin 2022 sloeg in als een bom. "Toen was er plots een grote daling in het consumentenvertrouwen door de oorlog in Oekraïne, de energiecrisis én de hoge inflatie".

Ondanks dat ze konden rekenen op kredietverstrekkers en de eigenaar van het bedrijf - investeringsmaatschappij Sun Capital - was er te weinig tijd om een verkoop te realiseren.

Maar, geen paniek! De winkels in België vallen niet onder het faillissement. Je kan dus nog steeds naar hartenlust shoppen in je favoriete winkel!

Ontdek meer