Influencer overlijdt bij maken van selfie

Karen Luiken-15 juli 2021 om 14:15

Een influencer is afgelopen weekend overleden bij het maken van een selfie. De 32-jarige Sofia Cheung stond aan de rand van een waterval, gleed uit en stortte vijf meter naar beneden. Dat melden verschillende media.

Het ongeluk gebeurde op een plek in de buurt van Yuen Long, een plaatsje in Hong Kong. Sofia bezocht samen met drie vrienden Ha Pak Lai, een prachtig natuurpark met uitzichten die perfect zijn voor het maken van Instagram-foto’s. Dat is ook wat Sofia gedacht moet hebben toen ze aan de rand van een waterval ging staan.

Toen de influencer een foto wilde maken, verloor ze haar evenwicht en viel ze vijf meter naar beneden. Haar vrienden belden het alarmnummer, maar hulp mocht niet meer baten. Eenmaal in het ziekenhuis werd de vrouw doodverklaard.

Het is niet de eerste keer dat Sofia haar leven riskeerde voor het maken van een mooi kiekje. Haar Instagram staat vol met foto’s waarop ze op bergtoppen, klifranden of andere riskante plekjes poseert.

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer