Influencer overlijdt bij maken van selfie

Karen Luiken-15 juli 2021 om 14:15

Een influencer is afgelopen weekend overleden bij het maken van een selfie. De 32-jarige Sofia Cheung stond aan de rand van een waterval, gleed uit en stortte vijf meter naar beneden. Dat melden verschillende media.

Het ongeluk gebeurde op een plek in de buurt van Yuen Long, een plaatsje in Hong Kong. Sofia bezocht samen met drie vrienden Ha Pak Lai, een prachtig natuurpark met uitzichten die perfect zijn voor het maken van Instagram-foto’s. Dat is ook wat Sofia gedacht moet hebben toen ze aan de rand van een waterval ging staan.

Toen de influencer een foto wilde maken, verloor ze haar evenwicht en viel ze vijf meter naar beneden. Haar vrienden belden het alarmnummer, maar hulp mocht niet meer baten. Eenmaal in het ziekenhuis werd de vrouw doodverklaard.

Het is niet de eerste keer dat Sofia haar leven riskeerde voor het maken van een mooi kiekje. Haar Instagram staat vol met foto’s waarop ze op bergtoppen, klifranden of andere riskante plekjes poseert.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ontdek meer