Hebben: pretpark verkoopt onderdelen van populaire attractie

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 16:56- Foto:

Dreyton Manor

Pretparkfans, deze is voor jullie! Het Engelse pretpark Drayton Manor verkoopt namelijk enkele onderdelen van hun populaire valtoren Apocalypse.

Op 30 oktober viel de Apocalypse voor het laatst naar beneden, want de attractie sluit onherroepelijk de toegangspoortjes. De attractie maakt plaats voor iets nieuws, dus verkoopt het park nu enkele onderdelen van die oude attractie.

Zo’n dertig elementen uit Apocalypse worden nu online verkocht. Het gaat om decorstukken, informatieborden, zittingen, panelen en bagagebakken. Prijzen variëren tussen, de 58 en 1.160 euro. Bieden is niet mogelijk, want ze geven duidelijk aan met vaste prijzen te werken.

Wie interesse heeft in zo’n uniek souvenir, mag vrijblijvend mailen naar retail@draytonmanor.co.uk. De souvenirafdeling stuurt dan een digitale catalogus met de artikelen die nog beschikbaar zijn.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Met deze zwangerschapskwaaltjes kampt EOTB-ster Ayleen

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:51

Het leven van Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is in een korte tijd flink veranderd. Zat ze een paar maanden geleden nog samen met een legioen aan exen op een tropisch paradijs, nu is ze zwanger van haar eerste kindje en kampt ze met allerlei kwaaltjes.

In een video op Instagram, die een paar weken geleden al is opgenomen, laat Ayleen weten met welke zwangerschapskwaaltjes ze moet dealen. Ze is naar eigen zeggen niet heel moe geweest, maar wel lui. En ze heeft krampjes. “Alsof ik ongesteld moet worden”, zegt ze. “Ik ben heel misselijk geweest en heb drie keer gekotst. Maar ik ben niet elke dag supermisselijk.” Toen ze nog niet wist dat ze in verwachting was, had ze rare hoofdpijn en werd ze duizelig. “Toen ik op de bank lag, begon alles te draaien.”

Ayleen maakte vorige week bekend zwanger te zijn. De vader van het kindje is de ex van Ayleen, die niet bekend is en met wie ze na de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een relatie kreeg.

Ontdek meer