‘The Matrix Resurrections’ krijgt datum én trailer!

Dieter Blarinckx-08 september 2021 om 05:53

Red pill or blue pill?

Met die bekende slagzin werden de films van 'The Matrix' wereldwijd een gigantisch succes. En vorig jaar kondigde Warner Bros aan dat er een nieuwe, vierde film in de maak zou zijn. En hoewel het lang stil bleef rond de allernieuwste prent, werd gisteren - uit het niets - de eerste poster, releasedatum én lancering van de trailer aangekondigd!

Deze donderdag, 9 september, zal om 15u (onze tijd) de eerste trailer van 'The Matrix Resurrections' online droppen. Dat werd aangekondigd met een mooie, strakke visual waarop we de twee bekende blauwe en rode pillen zien.

Maar dat is nog niet alles, ook werd de Amerikaans releasedatum gedeeld. De film komt er veel sneller dan oorspronkelijk gedacht en zal dus al in december van dit jaar te zien zijn in de bioscoop!

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer