‘The Matrix Resurrections’ krijgt datum én trailer!

Dieter Blarinckx-08 september 2021 om 05:53

Red pill or blue pill?

Met die bekende slagzin werden de films van 'The Matrix' wereldwijd een gigantisch succes. En vorig jaar kondigde Warner Bros aan dat er een nieuwe, vierde film in de maak zou zijn. En hoewel het lang stil bleef rond de allernieuwste prent, werd gisteren - uit het niets - de eerste poster, releasedatum én lancering van de trailer aangekondigd!

Deze donderdag, 9 september, zal om 15u (onze tijd) de eerste trailer van 'The Matrix Resurrections' online droppen. Dat werd aangekondigd met een mooie, strakke visual waarop we de twee bekende blauwe en rode pillen zien.

Maar dat is nog niet alles, ook werd de Amerikaans releasedatum gedeeld. De film komt er veel sneller dan oorspronkelijk gedacht en zal dus al in december van dit jaar te zien zijn in de bioscoop!

Releasedatum en titel nieuwe ‘Fantastic Beasts’ bekend!

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 15:47

Potterheads, opgelet! Warner Bros., de studio achter 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts', heeft de titel en releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe derde film in de 'Fantastic Beasts'-franchise!

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', zo zal het nieuwe hoofdstuk in de magische franchise heten. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we eindelijk wat verder inzoomen op de geheimen van Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) en dat al vanaf 15 april 2022!

Helaas is er verder nog bitter weinig bekend over de nieuwe prent, dus blijf zeker tuned voor magische updates!

Doodenge trailer 'Paranormal Activity' jaagt je de stuipen op het lijf

Karen Luiken-22 september 2021 om 06:54

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat de laatste ‘Paranormal Activity’-film verscheen. Sindsdien wachten we met smart op een nieuw vervolg. En goed nieuws: dat gaat er binnenkort komen. De eerste beelden zijn zelfs al verschenen.

De zevende film in de ‘Paranormal Activity’-reeks krijgt de naam ‘Next of Kin’ en gaat over Emily Bader. Zij keert na een paar jaar terug naar een afgelegen gemeenschap en ontdekt samen met een stel vrienden een mysterieuze put. De boeren uit het dorpje die eerst zo vriendelijk waren, veranderen in monsters. En ook onzichtbare demonen en spoken lijken ineens overal te zitten.

Rond Halloween – want een betere releasetijd voor een horrorfilm is er natuurlijk niet – verschijnt de titel voor kijkers uit de Verenigde Staten al op Paramount+. Het is niet duidelijk wanneer wij er naar kunnen kijken. Ook is het niet bekend of de film meteen naar de streamingsdiensten komt, of dat we ook een bioscooppremière kunnen verwachten.

Ontdek meer