Zien: Jason Momoa in nieuwe pak van Aquaman!

Dieter Blarinckx-08 september 2021 om 05:40

In 2018 kwam de langverwachte langspeelfilm van DC-held Aquaman in de bioscoop. Het bioscoopavontuur was een énorm succes, waarna er dus al snel een sequel werd aangekondigd. ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ staat gepland voor een release ergens in 2022, maar Warner Bros deelde zopas het eerste officiële beeld van hoofdrolspeler Jason Momoa in zijn allernieuwste outfit.

Hij ruilt de shiny goudgele/groene outfit van de eerste film in voor een meer strak zwart/grijs pak!

Bekijk het eerste beeld hieronder:

Releasedatum en titel nieuwe ‘Fantastic Beasts’ bekend!

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 15:47

Potterheads, opgelet! Warner Bros., de studio achter 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts', heeft de titel en releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe derde film in de 'Fantastic Beasts'-franchise!

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', zo zal het nieuwe hoofdstuk in de magische franchise heten. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we eindelijk wat verder inzoomen op de geheimen van Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) en dat al vanaf 15 april 2022!

Helaas is er verder nog bitter weinig bekend over de nieuwe prent, dus blijf zeker tuned voor magische updates!

Drama in 'Temptation Island' als geheim van koppel uitkomt

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:22

De nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ belooft een heftige te worden. Verwacht drama, heftige confrontaties en tranen. Heel veel tranen. Zowel de mannen- als de vrouwenvilla staat op zijn kop als één van de koppels een goed bewaard geheim onthuld. Iets waar vooral Bert het erg zwaar mee heeft.

Ontdek meer