Accio: heerlijke geurkaarsen van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:44

Wie zot is van de 'Harry Potter'-franchise en het daarnaast thuis al eens graag gezellig maakt, gaan we nu héél blij maken. Deze geurkaarsen zorgen namelijk voor een éxtra magische sfeer bij je thuis!

Het lifestyle-merk Maison Francal heeft immers zopas enkele nieuwe geurkaarsen gelanceerd. Dit keer niet in het thema van Disney, maar wel van de 'Harry Potter'-franchise.

Van kaarsen van de verschillende afdelingen van Hogwarts tot de verschillende karakters en zelfs eentje van het bekende Perron 9 3/4, deze geurkaarsen zijn écht een must-have voor de gezellige Potterheads!

Iedere geurkaars kost zo'n 35 euro en is te koop via hun online webshop.

Lumos Nox!

Strengere regels voor vape-winkels gaan deze week in

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 17:33- Foto:

Gezondheidsnet.nl

Belangrijk nieuws voor de vapers onder jullie, want de vape-winkels zullen zich aan strengere regels moeten houden in België. De strengere regelgeving heeft vooral betrekking op de reclame die de vape-winkels maken.

De laatste jaren is de vape aan een enorme opmars bezig. Vooral jongeren grijpen tegenwoordig meer naar de vape dan naar een klassieke sigaret. Wat een vape net zo aantrekkelijk maakt? De verschillende smaakjes. Van watermeloen tot tropische vruchten en zelfs vanille, tegenwoordig vind je de meest zotte smaakjes in vape-variant.

Om ervoor te zorgen dat jongeren niet beginnen vapen, mag je in ons land geen reclame meer maken voor die smaakjes. Vanaf nu moeten er - net zoals bij klassieke sigaretten - ook waarschuwingen op de verpakking van vapes worden geplaatst.

Die nieuwe regels zijn vanaf deze week ingegaan.

Hebben: heerlijke geurkaarsen van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 18:09

Potterheads, deze is speciaal voor jullie! Nog op zoek naar een manier om de Wizarding World bij jullie thuis binnen te halen? Dan is deze heerlijke 'Harry Potter'-collectie van het kaarsenmerk Homesick wel iets voor jou!

"Verleid de zintuigen met geuren geïnspireerd op de Wizarding World. Natte steen en weelderig groen omringen het kasteel van Zweinstein (Hogwarts in het Engels). Bewegende trappen en zwevende spoken zijn slechts het begin van de magie binnenin", klinkt het in de officiële beschrijving van de populaire en felbegeerde Hogwarts-kaars.

Naast de algemene Hogwarts-kaars hebben ze ook per afdeling een specifieke en afzonderlijke geurkaars met ieder zijn specifieke en aparte geur.

De geurkaarsen van de afdelingen kosten zo'n 44 dollar. Ben je liever fan van de grote Hogwarts-kaars? Dan betaal je direct 75 dollar.

Het ganse assortiment kan je hier vinden.

Lumos Nox!

Ontdek meer