Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Pommelien Thijs grootste kanshebber bij MIA's

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:46

Pommelien Thijs maakt tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s) de meeste kans op een prijs. De zangeres is maar liefst negen keer genomineerd.

Voor de MIA's zijn in het totaal 42 verschillende groepen of artiesten genomineerd. Pommelien Thijs is deze editie de grootste favoriet en is genomineerd in de categorieën album, Nederlandstalig, pop, solo artiest, hit van het jaar 2023, artwork, auteur/componist, live act en videoclip.

Na Pommelien volgen Brihang met zes nominaties, dEUS en Metejoor met vijf nominaties en Gustaph en Loverman met ieder vier nominaties. Bazart, CAMILLE, Coely, Glints, Lost Frequencies en Warhaus hebben elk drie nominaties op hun naam staan.

Stemmen voor de MIA’s kan tot en met zondag 10 december via mias.be. De prijzen worden op woensdag 24 januari uitgereikt in het Sportpaleis in Antwerpen.

Dit is wanneer derde 'Avatar'-film verschijnt

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:36

Het duurt nog even voor het zover is, maar je kunt nu al uitkijken naar de kerst van 2025. In die periode komt namelijk de derde ‘Avatar’-film uit, laat regisseur James Cameron weten.

De regisseur zegt in een interview met de publieke omroep ‘TV New Zealand’ dat ze druk bezig zijn met de voorbereidingen van de nieuwe film. “We zitten in een zeer hectische postproductie die twee jaar duurt. De film komt rond kerst 2025”, aldus James Cameron.

In de derde film wordt een nieuwe clan geïntroduceerd die de donkere kant van de Na’vi laat zien. “De derde ‘Avatar’ zal andere culturen verkennen dan die ik al heb laten zien”, zei regisseur James Cameron eerder Variety. “Ik wil de Na’vi vanuit een andere hoek laten zien, omdat ik tot nu toe alleen hun goede kanten heb getoond.”

Naast een derde film wordt er ook al gesproken over een vierde en vijfde deel. Die zouden in 2029 en 2031 op het witte doek moeten verschijnen.

Ontdek meer