Kylie Jenner bevestigt zwangerschap met déze beelden

Karen Luiken-08 september 2021 om 04:56

Jep, het is waar. De geruchten blijken te kloppen. Kylie Jenner is inderdaad in verwachting van een kindje met Travis Scott. Dat heeft de realityster met een prachtig filmpje bekendgemaakt via Instagram.

Op de beelden zien we allerlei mooie momenten voorbij komen. "Ben je klaar om naar mama's dokter te gaan", hoor je Kylie tegen haar 3-jarige dochter Stormi zeggen. Later in de video is te zien hoe Kylies moeder Kris Jenner het nieuws te horen krijgt. "Ben je zwanger? Stormi, we krijgen een baby", zegt ze. "Dit is een van de gelukkigste dagen van mijn leven."

Het is niet duidelijk wanneer Kylie is uitgerekend, maar haar groeiende babybuikje verraadt dat ze een behoorlijke tijd onderweg moet zijn. Het wordt haar tweede kindje met Travis Scott. In 2018 beviel ze in het geheim van Stormi.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer