Taylor Swift valt wéér in de prijzen

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:14

Taylor Swift kan haar geluk niet op. De zangeres is bij de uitreiking van de People’s Choice Awards wéér in de prijzen gevallen.

Taylor mocht maar liefst drie awards mee naar huis nemen. Ze won in de categorieën ‘vrouwelijke artiest van het jaar’, ‘beste muziekvideo’ en ‘album van het jaar’. Vorige maand won ze ook al zes prijzen bij de American Music Awards en vijf prijzen bij de MTV EMA’s.

Andere winnaars bij de People’s Choice Awards zijn onder meer BTS, Lizzo en Selena Gomez. De film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ won de award voor beste film van het jaar, ‘Top Gun: Maverick’ werd gekroond tot beste actiefilm.

Verrassing: Taylor Swift dropt nieuwe videoclip

Karen Luiken-27 januari 2023 om 08:07

Taylor Swift heeft haar fans deze ochtend verrast met een groot cadeau. De zangeres dropte compleet uit het niets (oké, met een kleine aankondiging vooraf) een gloednieuwe videoclip.

Het gaat om de clip die hoort bij ‘Lavender Haze’, een nummer dat op haar nieuwe album ‘Midnights’ staat. Van diezelfde plaat zijn inmiddels ook al de videoclips van de liedjes ‘Anti-Hero’ en ‘Bejeweled’ verschenen.

Je bekijkt de gloednieuwe videoclip hier:

Stromae en Pommelien Thijs grote winnaars van MIA's

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:50

Stromae en Pommelien Thijs zijn donderdagavond als grote winnaars uit de bus gekomen tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s). Beiden mochten drie prijzen mee naar huis nemen.

Pommelien was voor vijf categorieën genomineerd en won uiteindelijk in de categorieën ‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ en ‘Hit van het jaar’.

Stromae verzilderde zijn nominaties in de categorieën ‘Acteur/componist’, ‘Live act’ en ‘Videoclip’. Met deze drie prijzen komt zijn MIA-teller inmiddels op twintig te staan. Goed voor een record.

Andere prijswinnaars waren CAMILLE, Metejoor en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Zij mochten allemaal twee MIA’s in ontvangst nemen. Tamino, Regi, Clouseau, Coely, Willy Sommers en Stefanie Mannaerts wonnen er elk een.

Ontdek meer