Sint: "ALLEMAAL SCHEEFPOEPERS!"

Simon Smetryns-06 december 2022 om 15:29

Sinterklaas kwam langs op eens feest in ZUCO Roosdaal. Als je er jouw stoute verhalen vertelde kreeg je een gratis goodiebag!

Succes: extra '#LikeMe'-concert aangekondigd

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 19:12

Vorige week maakte de cast van de immens populaire jeugdreeks '#LikeMe' bekend dat ze terug naar het Antwerpse Sportpaleis zouden trekken. De tickets voor de eerste concerten op 8 april vlogen de deur uit, dus kondigen ze nu een extra concert aan op 9 april!

Caro, Camille, Emma, Vince en co staan dus zowel op 8 als 9 april op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen.

“OMG!! Wij waren blijkbaar niet de enigen die zin hadden in een feestje! Onze eerste concerten op 8 april zijn bijna uitverkocht en daarom hebben we besloten om ook op 9 april een nieuwe show open te zetten…”, klinkt het in de caption bij de post.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Meer nieuws over nieuwe 'De 3 Biggetjes' met K3

Dieter Blarinckx-15 januari 2023 om 13:14

Zo'n twee weken geleden werd de revival van de immens populaire musical 'De 3 Biggetjes' gelekt via sociale media. En al snel ging de bal natuurlijk aan het rollen. Ondertussen is er nu meer nieuws bekendgemaakt over de nieuwe musical met Hanne, Marthe en Julia.

In het Vlaamse magazine Dag Allemaal werd er immers deze week een ganse rubriek gewijd aan de revival van de populaire Studio 100-musical en werd er nog meer leuk nieuws gedropt: zo zal er ook een nieuw album aangekondigd worden bij de start van de musical.

Alle nummers uit de musical zullen in een nieuw jasje gestoken worden, en ook de gekende en iconische titelsong zal niet ontbreken.

Check de insta stories van het fanaccount K3 Highlights hieronder:

Ontdek meer