UCLL-studenten Marketing lanceren TikTok-account van Boccone

Simon Smetryns-30 november 2022 om 10:58

Boccone is een populair Italiaans streetfood-restaurant dat zich vooral richt op kwalitatieve afhaalgerechten. Het bevindt zich op de splitsing met de Tiensestraat en de Bondgenotenlaan op het Rector De Somerplein te Leuven.

Het restaurant werkt sinds kort samen met drie studenten Marketing van UCLL te Leuven om hun marketing- en sociale media-activiteiten te onderhouden. Hanne Logist, Britt Henderickx en Thibaud Remeker zitten alle drie in hun 3e en laatste jaar Bachelor Marketing. Gedurende één semester smijten zij zich voor 200% om Boccone ‘top-of-mind’ te krijgen bij de studenten. Hun grote focus is TikTok. De studenten weten maar al te goed wat de huidige trends zijn en hebben het platform onder de knie. Ze proberen met het restaurant Boccone in te spelen op relevante trends. Benieuwd naar hun werk? Check dan zeker hun video’s!

Over Boccone
Boccone is een Italiaans streetfood restaurant in Leuven. Emilie en Gioele, oprichters van Boccone en voormalige eigenaars van het restaurant La Divina Commedia, startten het restaurant met oog op een hedendaags afhaalconcept. Dit doen ze nog steeds met dezelfde liefde voor de pure, Italiaanse keuken. Italian on the go. Alle gerechten worden er dagelijks versbereid. Zowel de sauzen als de pasta worden met heel veel liefde vers gemaakt. Naast de hoofdgerechten zijn ook de desserten huisgemaakt.

Leerling dreigt via Snapchat over bloedbad op school

Karen Luiken-23 december 2022 om 07:21- Foto:

Photo by Matt Popovich on Unsplash

Een leerling heeft via Snapchat gedreigd een bloedbad aan te richten op de Pyxis-scholencampus in Lanaken. De persoon is gearresteerd en wordt verhoord, meldt HLN.

Afgelopen dinsdag gingen er via Snapchat beelden rond die via een anoniem account verstuurd werden. Op screenshots stond in straattaal beschreven dat de afzender ‘een bloedbad’ aan wilde richten op de Pyxis-scholencampus. De politie werd gealarmeerd en die kon de leerling uiteindelijk identificeren.

Op het moment van de dreiging was er volgens directrice Kricha Jans niemand op school. “Maar voor de zekerheid stonden we afgelopen dagen in constante verbinding met de politie om de veiligheid op onze drie vestigingen te garanderen”, zegt ze volgens HLN.

Studeren in een nachtclub? Kan gewoon!

Karen Luiken-20 december 2022 om 04:58- Foto:

Red Bull Content Pool

Vergeet je bureau in je eigen kot, de schoolbanken of de bibliotheek. Studeren doe je in januari op een veel leukere locatie, namelijk: een nachtclub. De Red Bull Study Club is terug!

Studenten kunnen van 3 tot en met 5 januari komen blokken in Jeux d’Hiver in Brussel. Een weekje later, van 10 tot en met 12 januari, is het de beurt aan Barvista in Leuven.

Beide locaties worden dagenlang omgetoverd in een studeerplek met gratis elektriciteit, WiFi, inspirerende pauzes met motivational speaker Cedric Dumont, silent disco, handige goodies, ijskoude Red Bull, een lachclub en dagelijkse sportsessies.

Beide clubs zijn 24 uur per dag open en toegankelijk voor alle studenten die zowel rust als plezier nodig hebben om de ultieme focus te pakken. Tussendoor zin in een feestje? Zorg er dan voor dat je op 10 januari aanwezig bent bij de Red Bull Study Club in Leuven. Op die dag host TAGMAG-dj 5napback namelijk de silent disco. Jaël Ost, Kobe Peeters en Martijn Spaepen zijn ook van de partij!

Inschrijven is gratis en kan via www.redbull.be/studyclub.

Red Bull Content Pool

Ontdek meer