Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

Opnames tweede seizoen 'Knokke off' van start

Karen Luiken-16 april 2024 om 10:05- Foto:

Mayli Sterkendries / VRT

Het uitkijken naar het tweede seizoen van ‘Knokke off’ kan beginnen. VRT maakt vandaag bekend dat de opnames van het langverwachte vervolg officieel van start zijn gegaan.

Het tweede seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Pommelien Thijs als Louise, Willem De Schryver als Alex en Eliyha Altena als Daan. Andere terugkomers zijn Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat. Verder komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij, waar nu nog niks over bekend is. Daar deelt VRT later meer over.

Mayli Sterkendries / VRT

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer