The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

'Big Brother'-ster Jill geeft zwangerschapsupdate

Karen Luiken-24 april 2024 om 10:15

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de ‘Big Brother’-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Jill schrijft dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar het kleine spruitje dat in haar buik zit. “De 20 weken-echo vond ik zo spannend, maar alles was perfect. Afgelopen weken waren echt de aller bijzonderste en spannendste ooit.”

Zoals we van Jill gewend zijn, laat ze in haar bericht de meest pure vorm van zichzelf zien. Ze schrijft dat ‘niemand haar ooit heeft verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken, je emoties binnen seconden alle kanten op kunnen gaan en je heel veel moe kan zijn’.

“Maar alles heb ik ervoor over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten", aldus mommy to be Jill.

Megan Thee Stallion aangeklaagd voor seksuele intimidatie

Chelsy Vanlerberghe-24 april 2024 om 07:40

Megan Thee Stallion wordt aangeklaagd door een cameraman wegens vermeende intimidatie en het creëren van een vijandige werkomgeving . De voormalig werknemer Emilio Garcia beschuldigt de rapster van fatshaming en seksuele intimidatie.

Het incident gebeurde tijdens een tournee in Spanje in 2022. Garcia beweert dat Megan en een andere vrouw seks hadden in een auto waar hij ook in zat. Volgens hem kon hij niet uit de auto stappen omdat hij zich in the middle of nowhere bevond in een vreemd land. Hij zou zich vernederd en doodsbang gevoeld hebben.

Garcia beschuldigde de 'WAP'-rapster ook van fatshaming. Ze zou hem een 'fat bitch' genoemd hebben en hem gezegd hebben dat hij zijn eten moet uitspugen.

Volgens Megan's advocaat gaat het hier om een geldkwestie, zonder seksuele intimidatieclaim. Garcia eist een schadvergoeding van minstens een miljoen dollar. "Megan moet onze cliënt gewoon betalen waar hij recht op heeft, haar gedrag erkennen en stoppen met dit soort seksuele intimidatie en fat-shaming", klinkt het bij de advocaat van de cameraman. "Emilio had nooit in de positie mogen worden gebracht om in het voertuig bij haar te zijn terwijl ze seks had met een andere vrouw. 'Ongepast' is een understatement. Het blootstellen van dit gedrag aan werknemers is zeker illegaal."

Ontdek meer