'Tiger King'-ster dood aangetroffen

Karen Luiken-08 september 2021 om 04:30

Erik Cowie, een dierenverzorger die te zien was in de Netflix-hit 'Tiger King', is overleden. De realityster werd volgens TMZ dood aangetroffen in een slaapkamer van een woning in New York.

Bronnen melden dat Erik door een vriend werd gevonden. Waaraan hij is overleden, is niet bekend. Er zou niets verdacht zijn gemeld en ook zouden er geen drugs zijn aangetroffen. Een toxicologische test zal meer duidelijkheid moeten geven over de doodsoorzaak.

De man maakte als dierenverzorger van Joe Exotic meerdere keren zijn opwachting in 'Tiger King'.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer