Beer onder invloed van cocaïne speelt hoofdrol in horror

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:36

Maak je klaar voor een bizarre nieuwe horror. Universal is druk bezig met de titel ‘Cocaine Bear’, een film die gaat over een beer die onder invloed is van cocaïne. De nieuwe trailer is deze week verschenen en die belooft heel veel hilariteit.

Het verhaal uit de film is losjes gebaseerd op een incident uit 1985. Een zwarte beer haalde in Amerika toen het nationale nieuws nadat hij een enorme hoeveelheid cocaïne had geconsumeerd. De drugs waren uit een vliegtuig in de bossen van Georgia gevallen.

In de film draait het verhaal om een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die samenkomen in een bos. Ze vluchten allemaal voor de beer die compleet is losgeslagen na een inname van drugs. Het enige waar het beest op uit is, is bloed.

‘Cocaine Bear’ is vanaf februari te zien in de bioscoop. De trailer check je hier:

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer