Dit zijn de meest gestreamde artiesten in ons land

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 15:24

Sinds deze week kan je via Spotify weer checken naar welke muziek je het meest luisterde afgelopen jaar. En zo zijn ook de meest gestreamde artiesten van ons land in kaart gebracht!

De monsterhit ‘As It Was’ van Harry Styles staat wereldwijd op nummer 1, maar de meest gestreamde artiest ter wereld is dit jaar de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny.

Maar in ons land is dat helemaal anders. Bovenaan de lijst van meest gestreamde muzikanten staat Ed Sheeran. Hij wordt gevolgd door The Weeknd en Ninho. Damso en David Guetta vervolledigen de top 5 van ons land.

Heb jij al gecheckt wie er bij jou op 1 staat?

Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Ontdek meer