Netflix deelt trailer van nieuw seizoen 'Sex Education'

Karen Luiken-07 september 2021 om 20:19

Niet alleen bij ons is het nieuwe schooljaar begonnen. Ook in de wondere wereld van 'Sex Education' zijn zowel de leerlingen als leraren klaar voor een verse start. Voor het derde seizoen hoeven we nog maar tien dagen geduld te hebben. Tien dagen tot we zien wat Otis en co te wachten staat. Netflix deelt vandaag alvast een klein voorproefje.

In het nieuwe seizoen heeft Otis regelmatig seks, zijn Eric en Adam officieel een stel en is Jean zwanger. Ondertussen ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en zweeft er ergens een verloren voicemail rond. Dat allemaal terwijl het nieuwe schoolhoofd Hope probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

De nieuwe verhaallijnen bieden ruimte voor een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

'Sex Education' is vanaf 17 september te zien.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-13 januari 2022 om 16:17

Zet vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde samen in een villa en je krijgt geweldige televisie. Zeker als die vrijgezellen geen intiem contact met elkaar mogen hebben. Dat hebben we al ontdekt in de eerste twee seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ en wordt nog maar eens een keer bewezen in het derde seizoen. De afleveringen zijn vanaf volgende week op Netflix te zien. Dit zijn de eerste beelden.

Het concept achter ‘Too Hot To Handle’ is simpel: sexy singles worden naar een paradijs gestuurd voor de tijd van hun leven. Ze gaan met elkaar op date, doen leuke dingen samen en worden in sommige gevallen smoorverliefd op elkaar. Maar er zijn ook regels. Want de vrijgezellen mogen niet met elkaar zoenen, mogen elkaar niet strelen, mogen geen seks hebben en mogen zichzelf ook niet bevredigen. Doen ze dat wel, dan riskeren ze de hoofdprijs van 200.000 dollar mis te lopen.

“Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon too hot to handle?”, aldus Netflix in een aankondiging. We zien het vanaf 19 januari.

Hoofdrolspeler 'Peaky Blinders' geeft update over zesde seizoen

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:39

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat voor de deur. Een seizoen dat volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy erg duister gaat worden. Dat zegt hij in een interview met Rolling Stone.

Over eventuele details houdt de acteur, die Tommy Shelby speelt, de lippen stijf op elkaar. Maar hij zegt wel dit: “Ik denk dat het heel intens gaat worden. Het woord dat we blijven gebruiken is ‘gothic’. Ja, het wordt duister.”

Een onlangs verschenen trailer geeft alvast een klein voorproefje van de gloednieuwe afleveringen, die hoogstwaarschijnlijk in februari zullen verschijnen. Naast Cillian Murphy keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy terug voor hun vertrouwde rollen. Helen McCrory, de actrice die in de huid van Polly kroop, zien we helaas niet terug. Zij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Ontdek meer