EOTB-ster Renan doet mee aan nieuw seizoen 'The Challenge'

Karen Luiken-15 juli 2021 om 05:00

​Grote dingen staan op de planning voor Renan Hellemans. De realityster, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, doet mee aan een nieuw seizoen van het MTV-programma ‘The Challenge’.

Het is voor het eerst dat de show naast Amerikaanse deelnemers ook zeventien internationale kandidaten bevat. Voor Nederlandse en Belgische kijkers zit er met Renan een bekend gezicht tussen. Hij is vanaf zondag 15 augustus te zien in ‘The Challenge: Spies, Lies en Allies’.

De show werd gefilmd in het pittoreske Kroatië en zal wereldwijd in meer dan 190 landen uitgezonden worden. Amerikaanse elite-agenten bundelen hun krachten met een assortiment van internationale agenten aan de Middellandse Zeekust, waar zij ieder gewapend zijn met moordende competitieve instincten. Terwijl de opdrachten voortdurend evolueren, zullen deze agenten zowel mentaal als fysiek worden getest om hun deel van een miljoen dollar te winnen in dit epische nieuwe hoofdstuk van ‘The Challenge’.

De show bestaat uit negentien afleveringen. De eerste daarvan zie je precies over een maand.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer