EOTB-ster Renan doet mee aan nieuw seizoen 'The Challenge'

Karen Luiken-15 juli 2021 om 05:00

​Grote dingen staan op de planning voor Renan Hellemans. De realityster, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, doet mee aan een nieuw seizoen van het MTV-programma ‘The Challenge’.

Het is voor het eerst dat de show naast Amerikaanse deelnemers ook zeventien internationale kandidaten bevat. Voor Nederlandse en Belgische kijkers zit er met Renan een bekend gezicht tussen. Hij is vanaf zondag 15 augustus te zien in ‘The Challenge: Spies, Lies en Allies’.

De show werd gefilmd in het pittoreske Kroatië en zal wereldwijd in meer dan 190 landen uitgezonden worden. Amerikaanse elite-agenten bundelen hun krachten met een assortiment van internationale agenten aan de Middellandse Zeekust, waar zij ieder gewapend zijn met moordende competitieve instincten. Terwijl de opdrachten voortdurend evolueren, zullen deze agenten zowel mentaal als fysiek worden getest om hun deel van een miljoen dollar te winnen in dit epische nieuwe hoofdstuk van ‘The Challenge’.

De show bestaat uit negentien afleveringen. De eerste daarvan zie je precies over een maand.

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer