H&M lanceert warme 'Harry Potter'-hoodie

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:08

De winter is nu wel echt in het land en er is niets zo gezellig als een heerlijke warme hoodie om je warm te houden. En voor Potterheads heeft H&M nu een zeer leuke hoodie in de aanbieding!

De kledingketen heeft namelijk een heerlijke en gezellige 'Harry Potter'-hoodie aan het assortiment toegevoegd. Vooraan prijkt het Hogwarts-logo, terwijl op de rug de vier afdelingen van de befaamde tovenaarsschool worden weergegeven: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw & Slytherin.

Het is een hoodie van zachte joggingstof, hij heeft een gevoerde kap met een overslag en een trekkoord, een kangoeroezak en een ribboord aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Voor de mooie prijs van 29,99 EUR hangt hij bij jou in de kast! Je kan 'm nu vinden in de webshop of in de H&M-winkels.

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer