Hebben: Nespresso lanceert winterse geurkaars

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:03

Dat Nespresso koffie kan maken, hoeven we je niet te vertellen. Maar speciaal voor de koude wintermaanden lanceren ze nu iets zéér speciaals: een heerlijke geurkaars.

"Koffiecultuur ontmoet gastronomische verwennerij in de Café Noble geurkaars, ontworpen in samenwerking met Pierre Hermé. De door Olivia Giacobetti bedachte aroma's nemen ons mee naar de koffieplantages van Colombia, waar koffie traditioneel wordt gedronken met panela, een goudbruine ruwe suiker zo zoet als honing", klinkt het in de uitleg van de speciale geurkaars.

De kaars heeft hinten van zachte noten, gecombineerd met een krachtige Arabica en zijn koffiebloemen. Daarnaast herken je kruidige toetsen van kaneel en vanille.

Haal deze warme en gezellige koffiegeur in huis voor 35 euro.

Hier vind je alle info en kan je 'm kopen.

Met deze truc zal je crush non-stop aan je denken

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 10:43

Een nieuwe truc om je crush te veroveren gaat viraal op TikTok. Het wordt de 'cavoodle-methode' genoemd, en ja, dat verwijst naar het schattige hondenras.

Dus, wat hebben de hondjes en jouw crush met elkaar gemeen? Veel, volgens een TikTokker Pheveya.

In een TikTok met meer dan een miljoen views legt ze uit dat de cavoodle-methode ervoor zal zorgen dat je crush niet kan stoppen met aan je te denken. Het idee is simpel: praat non-stop over iets waar je van houdt, net zoals Pheveya dat doet met cavoodles.

“Hij begon me te associëren met cavoodles. Hij kon niet eens een cavoodle zien zonder aan mij te denken,” zegt ze over haar ex. Voordat ze samen waren, stuurde hij haar elke dag video's en foto's van de hondjes.

Nu ze uit elkaar zijn, kan hij haar niet ontlopen omdat hij elke keer als hij zo'n hond ziet aan haar denkt.

Het werkt niet alleen voor hondenliefhebbers. Een vriendin van Pheveya probeerde de truc uit met ramen noedels. Haar crush begon haar te associëren met ramen noedels, en telkens als hij ze in de winkel ziet, stuurt hij haar een berichtje.

Pheveya's datingtip? Blijf je favoriete onderwerp ter sprake brengen, net zolang je crush niet meer aan hetgeen kan denken zonder aan jou te denken.

Dit is de grootste fout die mannen maken op datingapps

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 11:37

De grootste fout die jongens maken op datingapps is bekend. En de oplossing is simpel: stop met enkel over sport te praten.

Onderzoekers hebben 23.000 Tinder-profielen van heteromannen en heterovrouwen geanalyseerd. Dat onderzoek heeft uitgewezen dat jongens vaak de nadruk leggen op sport in hun datingprofiel, en dat kan vrouwen afschrikken. Dus: boys, je gaat niet scoren als je je druk maakt om de score van je favoriete ploeg.

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen liever naar rechts swipen bij mannen die dezelfde interesses hebben, zoals films, muziek en koffie. Dus waarom het gesprek niet meteen die kant op sturen? Vertel iets over je passie voor reizen, je favoriete muziek of vraag je match gewoon meteen op koffiedate. Binnenkopper!

Je hoeft hoeft natuurlijk niet je hele vibe en persoonlijkheid veranderen voor een swipe. De onderzoekers geven wel de tip om meer unieke hobby's op je profiel te zetten waardoor je zal opvallen. Het geeft jou en je match ook meteen een interessant gespreksonderwerp. Dus, kort gezegd, laat die voetbalwedstrijden voor wat ze zijn en laat zien dat je meer te bieden hebt dan alleen dat!

Ontdek meer