Hebben: Nespresso lanceert winterse geurkaars

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:03

Dat Nespresso koffie kan maken, hoeven we je niet te vertellen. Maar speciaal voor de koude wintermaanden lanceren ze nu iets zéér speciaals: een heerlijke geurkaars.

"Koffiecultuur ontmoet gastronomische verwennerij in de Café Noble geurkaars, ontworpen in samenwerking met Pierre Hermé. De door Olivia Giacobetti bedachte aroma's nemen ons mee naar de koffieplantages van Colombia, waar koffie traditioneel wordt gedronken met panela, een goudbruine ruwe suiker zo zoet als honing", klinkt het in de uitleg van de speciale geurkaars.

De kaars heeft hinten van zachte noten, gecombineerd met een krachtige Arabica en zijn koffiebloemen. Daarnaast herken je kruidige toetsen van kaneel en vanille.

Haal deze warme en gezellige koffiegeur in huis voor 35 euro.

Hier vind je alle info en kan je 'm kopen.

Strengere regels voor vape-winkels gaan deze week in

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 17:33- Foto:

Gezondheidsnet.nl

Belangrijk nieuws voor de vapers onder jullie, want de vape-winkels zullen zich aan strengere regels moeten houden in België. De strengere regelgeving heeft vooral betrekking op de reclame die de vape-winkels maken.

De laatste jaren is de vape aan een enorme opmars bezig. Vooral jongeren grijpen tegenwoordig meer naar de vape dan naar een klassieke sigaret. Wat een vape net zo aantrekkelijk maakt? De verschillende smaakjes. Van watermeloen tot tropische vruchten en zelfs vanille, tegenwoordig vind je de meest zotte smaakjes in vape-variant.

Om ervoor te zorgen dat jongeren niet beginnen vapen, mag je in ons land geen reclame meer maken voor die smaakjes. Vanaf nu moeten er - net zoals bij klassieke sigaretten - ook waarschuwingen op de verpakking van vapes worden geplaatst.

Die nieuwe regels zijn vanaf deze week ingegaan.

Hebben: heerlijke geurkaarsen van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 18:09

Potterheads, deze is speciaal voor jullie! Nog op zoek naar een manier om de Wizarding World bij jullie thuis binnen te halen? Dan is deze heerlijke 'Harry Potter'-collectie van het kaarsenmerk Homesick wel iets voor jou!

"Verleid de zintuigen met geuren geïnspireerd op de Wizarding World. Natte steen en weelderig groen omringen het kasteel van Zweinstein (Hogwarts in het Engels). Bewegende trappen en zwevende spoken zijn slechts het begin van de magie binnenin", klinkt het in de officiële beschrijving van de populaire en felbegeerde Hogwarts-kaars.

Naast de algemene Hogwarts-kaars hebben ze ook per afdeling een specifieke en afzonderlijke geurkaars met ieder zijn specifieke en aparte geur.

De geurkaarsen van de afdelingen kosten zo'n 44 dollar. Ben je liever fan van de grote Hogwarts-kaars? Dan betaal je direct 75 dollar.

Het ganse assortiment kan je hier vinden.

Lumos Nox!

Ontdek meer