Studio 100 dropt line-up van Rewind Party

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:39

Na lang uitstellen en wachten vinden dit weekend eindelijk de langverwachte en nostalgische Rewind Party's van Studio 100 plaats. En daar dropte ze zopas de volledige line-up van!

In de mood voor wat nostalgie? Heb jij een ticket weten te bemachtigen voor één van de Rewind Party's van Studio 100? Dan hebben wij nu leuk nieuws, want de volledige line-up is immers bekend!

Verwacht je aan een avond meebrullen met de grootste en meest nostalgische Studio 100-hits met o.a. Vanbural, Piet Piraat, Gert Verhulst, Kabouter Plop, Mega Mindy en natuurlijk de hoofdact van de avond: Spring! Afsluiten doe je dan met sets van Ilsen & Verhulst en Omdat Het Kan Soundsystem.

Check de volledige line-up (met tijdsschema) in de aankondiging van Studio 100 hieronder:

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Succes: extra '#LikeMe'-concert aangekondigd

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 19:12

Vorige week maakte de cast van de immens populaire jeugdreeks '#LikeMe' bekend dat ze terug naar het Antwerpse Sportpaleis zouden trekken. De tickets voor de eerste concerten op 8 april vlogen de deur uit, dus kondigen ze nu een extra concert aan op 9 april!

Caro, Camille, Emma, Vince en co staan dus zowel op 8 als 9 april op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen.

“OMG!! Wij waren blijkbaar niet de enigen die zin hadden in een feestje! Onze eerste concerten op 8 april zijn bijna uitverkocht en daarom hebben we besloten om ook op 9 april een nieuwe show open te zetten…”, klinkt het in de caption bij de post.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer