​Deze datingshow overtreft alle datingshows die je gezien hebt

Karen Luiken-14 juli 2021 om 14:30

Trouwen zonder je partner ooit gezien te hebben, daten zonder elkaar aan te mogen raken of vreemdgaan voor het leven in 'Temptation Island'. De meest bizarre datingshows hebben ons in de afgelopen jaren verrast. Dacht je dat het niet gekker kon? Think again. HBO Max komt nu met het nieuwe pareltje 'FBOY Island'.

'FBOY Island' staat voor 'Fuckboy Island' en die naam omvat precies het concept achter de show. Drie vrijgezelle dames worden samen met 24 single mannen naar een prachtig paradijs gestuurd. Met als doel: de ware liefde vinden. Dat klinkt alleen makkelijker dan het is. De helft van de 24 mannen krijgt namelijk de stempel 'fuckboy' en heeft absoluut geen behoefte aan ware liefde. De andere twaalf heren hebben dat wel. Lukt het de dames om er de juiste uit te pikken? Dat is de vraag die in de datingshow beantwoord moet worden.

'FBOY Island' gaat op 29 juli in première. De eerste drie afleveringen worden op die datum in één klap op HBO Max gedropt.

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer