​Deze datingshow overtreft alle datingshows die je gezien hebt

Karen Luiken-14 juli 2021 om 14:30

Trouwen zonder je partner ooit gezien te hebben, daten zonder elkaar aan te mogen raken of vreemdgaan voor het leven in 'Temptation Island'. De meest bizarre datingshows hebben ons in de afgelopen jaren verrast. Dacht je dat het niet gekker kon? Think again. HBO Max komt nu met het nieuwe pareltje 'FBOY Island'.

'FBOY Island' staat voor 'Fuckboy Island' en die naam omvat precies het concept achter de show. Drie vrijgezelle dames worden samen met 24 single mannen naar een prachtig paradijs gestuurd. Met als doel: de ware liefde vinden. Dat klinkt alleen makkelijker dan het is. De helft van de 24 mannen krijgt namelijk de stempel 'fuckboy' en heeft absoluut geen behoefte aan ware liefde. De andere twaalf heren hebben dat wel. Lukt het de dames om er de juiste uit te pikken? Dat is de vraag die in de datingshow beantwoord moet worden.

'FBOY Island' gaat op 29 juli in première. De eerste drie afleveringen worden op die datum in één klap op HBO Max gedropt.

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer