​Deze datingshow overtreft alle datingshows die je gezien hebt

Karen Luiken-14 juli 2021 om 14:30

Trouwen zonder je partner ooit gezien te hebben, daten zonder elkaar aan te mogen raken of vreemdgaan voor het leven in 'Temptation Island'. De meest bizarre datingshows hebben ons in de afgelopen jaren verrast. Dacht je dat het niet gekker kon? Think again. HBO Max komt nu met het nieuwe pareltje 'FBOY Island'.

'FBOY Island' staat voor 'Fuckboy Island' en die naam omvat precies het concept achter de show. Drie vrijgezelle dames worden samen met 24 single mannen naar een prachtig paradijs gestuurd. Met als doel: de ware liefde vinden. Dat klinkt alleen makkelijker dan het is. De helft van de 24 mannen krijgt namelijk de stempel 'fuckboy' en heeft absoluut geen behoefte aan ware liefde. De andere twaalf heren hebben dat wel. Lukt het de dames om er de juiste uit te pikken? Dat is de vraag die in de datingshow beantwoord moet worden.

'FBOY Island' gaat op 29 juli in première. De eerste drie afleveringen worden op die datum in één klap op HBO Max gedropt.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer