'Big Brother'-ster Liese geeft update over MS

Karen Luiken-29 november 2022 om 06:10

Liese Luwel, die meedeed aan het eerste seizoen van ‘Big Brother’, heeft via social media een update gegeven over haar gezondheid. Eerder dit jaar werd bij haar MS geconstateerd.

De realityster reageert op een berichtje van een fan die vroeg om een gezondheidsupdate. “Door dit berichtje besefte ik dat ik eigenlijk enkel nog maar de leuke dingen liet zien en niet de minder leuke”, aldus Liese volgens LoveReality.

“In de zomer werd ik op een dag wakker en voelde mijn duim verdoofd aan. Ik vond dat best gek, maar negeerde dat symptoom maar voor mijn eigen gemoedsrust. ’s Middags wilde ik uit de stoel opstaan, maar beide benen voelden verdoofd aan waardoor ik eigenlijk niet op kon staan.”

Het gevoel in haar benen kwam terug, maar Liese voelde zich daarna wel erg moe. Ze belde een MS-verpleegkundige om de situatie uit te leggen. Vervolgens liet ze bloed prikken en kwam ze erachter dat ze een lichte blaasontsteking had.

“Blijkbaar door de combinatie van lichte blaasontsteking en de hittegolf zouden oude letsels in mijn ruggenmerg even actief geworden zijn en voor de gevoelsstoornis in duim/benen hebben gezorgd.”

Rupert Grint hoopt op tv-show over 'Harry Potter'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:35

Rupert Grint zou het geweldig vinden als de ‘Harry Potter’-franchise een reboot zou krijgen. Niet in de vorm van een film, maar een televisieserie. Dat heeft hij gezegd in een interview met GQ Magazine.

“Ik zou graag zien dat ‘Harry Potter’ wordt omgevormd tot een tv-show”, aldus de acteur die jarenlang Ron Wemel speelde in de acht verschillende ‘Harry Potter’-films. “Ik denk echt dat het zou werken.”

Rupert weet naar eigen zeggen zeker dat de films hoe dan ook in een nieuw jasje worden gestoken. Alleen dan wel zonder hem. “Ik denk dat ik het stokje door zou moeten geven en iemand anders Ron moet laten spelen.” Dat is raar, zegt hij, want hij is erg beschermend over zijn personage. “Ik kon me heel gemakkelijk in hem verplaatsen en toen werd ik uitgekozen om hem tot leven te wekken. Het is moeilijk om dat los te maken, maar tegelijkertijd ook heel leuk.”

Zo heet het dochtertje van 'Love Island'-sterren Molly en Tommy

Karen Luiken-01 februari 2023 om 05:58

Amper een dag nadat de geboorte van hun dochtertje bekend werd gemaakt, delen ‘Love Island’-sterren Molly-Mae Hague en Tommy Fury nu ook de naam van hun kersverse spruit. Het meisje heet Bambi.

Molly, die op 23 januari beviel, deelde dinsdag een kiekje van de babykamer van haar dochtertje en gaf daarmee ook meteen de naam prijs. In het bedje van het kleine meisje staat een Bambi-knuffel en ook op de muur staat in grote letters de naam van het Disney-figuur.

Tommy bevestigt de naam in een van zijn Instagram-story’s. Daar schrijft hij dat Molly de beste moeder ter wereld is. “Ik hou nog meer van je nu ik zie hoe je voor Bambi zorgt”, aldus de realityster. “Je bent de beste moeder en het beste rolmodel ooit voor ons perfecte meisje. Bedankt dat je mijn dromen waar maakt. Ik hou van je.”

Ontdek meer