The Weeknd komt (eindelijk) naar ons land!

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 18:53

Het heeft lang geduurd omwille van de coronapandemie en structurele wijzigingen, maar in 2023 staat The Weeknd eindelijk in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat werd zonet bekendgemaakt.

Fans van de Canadese rapper moeten alvast 11 juli 2023 omcirkelen in hun agenda, want dan komt The Weeknd naar Brussel met zijn langverwachte ‘After Hours’-tour. Hij zal dan niet performen in het Antwerpse Sportpaleis, maar wel in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

"Door de beperkingen van de concertzalen, en de vraag naar meer shows, wil ik het graag groter en specialer aanpakken, en daarvoor wijk ik uit naar arena's", klonk het zo’n jaartje geleden toen de rapper bekendmaakte dat hij zijn aankomende shows zou uitstellen.

Vanaf nu kan je je ook registeren om op de hoogte te worden gebracht van zodra de presales starten (vanaf 1 december). Meer info kan je hier vinden.

Baby gespot op de grond bij concert Taylor Swift in Parijs

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:58

Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een leger aan fans, die over heel de wereld reizen om 'The Eras Tour' live mee te maken. Tijdens haar recente show in Parijs werd een wel heel jonge Swiftie gespot: een baby, nog in luiers, die rustig op de grond in de pit lag. Dit opmerkelijke tafereel veroorzaakte flink wat ophef online.

Op sociale media circuleert een foto waarop te zien is hoe de baby op de grond ligt, omringd door een aantal volwassenen. Vele Swifties reageren verontwaardigd en maken zich zorgen over de veiligheid van het jonge kindje. De 'pit', ofwel de staanplaatsen net voor het podium, is erg crowded en de muziek staat er zeer luid. Opvallend is dat La Défense, de concertlocatie, op haar website expliciet aangeeft dat het niet aan te raden is om kinderen jonger dan 4 jaar mee te nemen, voornamelijk vanwege het intense geluidsniveau.

Gracie Abrams brengt nummer met Taylor Swift uit

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 16:33

Op 21 juni zal Gracie Abrams haar tweede album, 'The Secret of Us', loslaten op de wereld. Het album zal 13 nummers ontvangen, waarvan de popster nu ook de tracklist op haar sociale media heeft gedeeld. Opvallend: op één van die nummers zal Taylor Swift te horen zijn.

Gracie Abrams verzorgde het voorprogramma tijdens een groot deel van Taylor Swifts Amerikaanse 'The Eras Tour' en stond sindsdien ook bij ons in een uitverkochte La Madeleine voor haar eigen headline show. De twee singer-songwriters kunnen het goed met elkaar vinden en vereeuwigen hun vriendschap nu ook met het nummer 'Us'. Nu het nieuws bekend is, beseffen fans dat de twee popsterren eigenlijk al teasede naar hun collab. Zo leest Taylor in haar nieuwste single 'Fortnight' een boek waarop 'Us' op de cover staat geschreven. Gracie deelde op haar beurt een screenshot van dat beeld op haar sociale media. Benieuwd hoe het nummer zal klinken!

Ontdek meer