Dit festival is speciaal voor kale mensen

Karen Luiken-07 september 2021 om 07:54

Ben jij kalend? Heb je zin in een feestje? En kun jij volgende week een paar dagen vrij regelen? Boek dan linea directa een ticket naar New York. Daar vindt op 13 september een festival plaats waar alle kale mensen welkom zijn.

Het evenement heet Bald Fest en wordt georganiseerd door de 40-jarige rapper Rami Even-Esh. “Tijdens Bald Fest vieren we het bezitten van je eigen lot”, zegt hij in een gesprek met The New York Post. Alle kalende mensen zijn volgens hem welkom. “Mensen die haar verliezen, mensen met flinke inhammen, kale mensen, mensen met kale plekken. Bald Fest viert dingen die mensen niet hebben, zoals haar.”

Tijdens het festival vinden er allerlei activiteiten plaats. Denk aan muziekuitvoeringen en poëzielezingen, maar ook aan optredens van kale straatacrobaten en spelletjes. Uiteraard zijn scheermesjes in overvloede aanwezig.

Kaartjes kunnen voor een bedrag van 18 dollar worden gekocht. Ben jij bereid om je hoofd ter plaatse kaal te laten scheren? Dan mag je gratis naar binnen.

(foto: Unsplash/Spenser Sembrat)

Deze uitvinding is ideaal voor rommelige (studenten)kamers

Karen Luiken-22 september 2021 om 07:24

Ligt jouw slaapkamer ook altijd vol met rotzooi? Een boxer hier, een sokje daar. Eigenlijk is het onmogelijk om nog naar je bed te lopen zonder over vuile was te hoeven stappen. Voor iedereen bij wie dit als een herkenbaar probleem klinkt, hebben we de ideale oplossing gevonden.

Maak kennis met Kik-Fix, een uitvinding die jou gaat helpen met al je rommelige problemen. Het is een wasmand die je niet alleen onder je bed kan schuiven (en waar je dus geen ruimte voor hoeft te maken), maar ook nog eens leuk in gebruik is. Alle vuile onderbroeken, sokken en andere kledingstukken die op je kleine studentenvloertje liggen, schop je gewoon in de mand. Je hoeft er niet eens voor door je knieën te gaan.

Een filmpje van de Kik-Fix dat op TikTok is gezet, gaat inmiddels viral. De beelden zijn binnen één dag al meer dan tien miljoen keer bekeken. Dat belooft veel goeds!

WIN: Duotickets voor 'Hips Don't Lie' Festival!

Lore Ketels-21 september 2021 om 12:22

Zaterdag (25/09) is het zover, dan kan je de benen onder je lijf vandaan gaan dansen op 'Hips Don’t Lie' festival. Het urban-festival zal plaatsvinden op de grasweides van SVK Sint-Niklaas. Een unieke locatie waar nog nooit eerder een festival is doorgegaan.

Goed nieuws voor wie nog geen tickets heeft, want wij mogen weer enkele duotickets weggeven. Het enige dat je daar voor moet doen is één (!) vraag beantwoorden.

Heel de dag kan je er de beentjes gaan losgooien op de beats van onder meer Bizzey, Jonna Fraser & The Lions, onze Insider Simon Wauman ...

Deze artiesten komen allemaal naar Sint-Niklaas afgezakt:

- Jonna Fraser & The Lions
- Bizzey
- K1D
- Yung Mavu
- Bryan MG
- Nafthaly Ramona
- Delany
- Antoon
- Alioth
- Vunzige Deuntjes Soundsystem
- J.ROOTS
- Kevin Kofii
- Kestified
- BAVR
- WADE

Alle info over het festival kan je vinden op hun website!

Photo by Tijs van Leur on Unsplash

Ontdek meer