Camila Cabello kampte met burn-out

Karen Luiken-07 september 2021 om 07:31

Camila Cabello heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. De zangeres vertelt in een gesprek met The Sun dat ze een tijdje geleden met een burn-out kampte en therapie moest nemen om weer haar oude ik te worden.

De problemen begonnen voor de coronapandememie. “Voor de lockdown had ik een burn-out. Ik leefde met heel veel angst”, vertelt Camila. “Het was te veel en het was niet houdbaar. Ik had het gevoel dat ik aan het rennen was met een gebroken been.”

In plaats van écht naar haar gevoel te luisteren, hield Camila zichzelf voor dat alles goed met haar ging. Het tegenovergestelde bleek waar. “Ik had hulp nodig. Ik had therapie nodig. De pandemie gaf me de ruimte om te kunnen zeggen: ‘Laten we niet doorrennen met dat gebroken been, laten we het herstellen’.”

Camila heeft de hulp gezocht die ze nodig had en dat heeft haar erbovenop geholpen. “Ik weet nu dat ik goed voor mezelf moet zorgen. De enige die weet wanneer ik een limiet bereik, ben ikzelf. Angst is iets waar ik al sinds mijn tienerjaren mee worstel, dus dit is heel goed voor mij geweest. Ik heb veel vooruitgang geboekt en voel me inmiddels stukken beter.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer