Camila Cabello kampte met burn-out

Karen Luiken-07 september 2021 om 07:31

Camila Cabello heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. De zangeres vertelt in een gesprek met The Sun dat ze een tijdje geleden met een burn-out kampte en therapie moest nemen om weer haar oude ik te worden.

De problemen begonnen voor de coronapandememie. “Voor de lockdown had ik een burn-out. Ik leefde met heel veel angst”, vertelt Camila. “Het was te veel en het was niet houdbaar. Ik had het gevoel dat ik aan het rennen was met een gebroken been.”

In plaats van écht naar haar gevoel te luisteren, hield Camila zichzelf voor dat alles goed met haar ging. Het tegenovergestelde bleek waar. “Ik had hulp nodig. Ik had therapie nodig. De pandemie gaf me de ruimte om te kunnen zeggen: ‘Laten we niet doorrennen met dat gebroken been, laten we het herstellen’.”

Camila heeft de hulp gezocht die ze nodig had en dat heeft haar erbovenop geholpen. “Ik weet nu dat ik goed voor mezelf moet zorgen. De enige die weet wanneer ik een limiet bereik, ben ikzelf. Angst is iets waar ik al sinds mijn tienerjaren mee worstel, dus dit is heel goed voor mij geweest. Ik heb veel vooruitgang geboekt en voel me inmiddels stukken beter.”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer