Camila Cabello kampte met burn-out

Karen Luiken-07 september 2021 om 07:31

Camila Cabello heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. De zangeres vertelt in een gesprek met The Sun dat ze een tijdje geleden met een burn-out kampte en therapie moest nemen om weer haar oude ik te worden.

De problemen begonnen voor de coronapandememie. “Voor de lockdown had ik een burn-out. Ik leefde met heel veel angst”, vertelt Camila. “Het was te veel en het was niet houdbaar. Ik had het gevoel dat ik aan het rennen was met een gebroken been.”

In plaats van écht naar haar gevoel te luisteren, hield Camila zichzelf voor dat alles goed met haar ging. Het tegenovergestelde bleek waar. “Ik had hulp nodig. Ik had therapie nodig. De pandemie gaf me de ruimte om te kunnen zeggen: ‘Laten we niet doorrennen met dat gebroken been, laten we het herstellen’.”

Camila heeft de hulp gezocht die ze nodig had en dat heeft haar erbovenop geholpen. “Ik weet nu dat ik goed voor mezelf moet zorgen. De enige die weet wanneer ik een limiet bereik, ben ikzelf. Angst is iets waar ik al sinds mijn tienerjaren mee worstel, dus dit is heel goed voor mij geweest. Ik heb veel vooruitgang geboekt en voel me inmiddels stukken beter.”

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer