'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Nieuw seizoen 'Doctor Who' in mei naar Disney+

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:08

Het nieuwe seizoen van ‘Doctor Who’ is vanaf mei te zien op Disney+. De eerste aflevering verschijnt op 10 mei.

De komst van ‘Doctor Who’ naar Disney+ is een samenwerking met BBC. De sciencefictionserie gaat over een tijdreiziger en heeft al verschillende acteurs als hoofdrolspeler gehad. ‘Sex Education’-acteur Ncuti Gatwa neemt die verantwoordelijkheid als vijftiende (en eerste zwarte) acteur op zich voor het aankomende seizoen. Hij neemt het stokje over van Jodie Whittaker.

Naast Ncuti Gatwa heeft ook ‘Heartstopper’-actrice Yasmin Finney een rol in de show. Zij gaat het personage van Rose spelen.

Spotify voegt ein-de-lijk muziekvideo’s toe

Chelsy Vanlerberghe-15 maart 2024 om 12:49- Foto:

Cottonbro Studio via Pexels

Goed nieuws! Spotify heeft aangekondigd dat ze muziekvideo’s toevoegen. Een functie waar velen onder ons al jaren op zitten te wachten.

De streamingapp ziet de functie als een logische verdere stap. Het brengt hen terug op één lijn met Apple Music, die al sinds het begin muziekvideo’s in hun aanbod hebben. De muziekvideo’s zullen toegankelijk zijn voor alle gebruikers op iOS, Android, Desktop en zelfs TV apps.

Belgische gebruikers zullen nog even geduld moeten hebben, want bij ons komt de functie er pas later. Zoals bij vele grote lanceringen wordt de upgrade eerst getest in geselecteerde markten zoals het Verenigd Koninkrijk, Italië en Nederland. Daarnaast is de functie voorlopig alleen beschikbaar voor Premium abonnees.

Ontdek meer