Deze pareltjes verschijnen in december op Disney+

Karen Luiken-25 november 2022 om 07:43

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in december zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

La Última - 2 december

'La Última' volgt de ups en downs in de relatie tussen Candela en Diego, terwijl we hen volgen op een reis door liefde, vriendschap en de strijd om hun weg te vinden in de wereld. In de serie schitteren Miguel Bernardeau, één van de meest veelbelovende jonge Spaanse acteurs, als Diego, en Aitana, de muzikale sensatie van het moment en de belangrijkste popartiest in Spanje, als Candela. Dit is ook Aitana's acteerdebuut.

Het leven van een loser: vette pech - 2 december

De fratsen van de hopeloos onzekere en onhandige scholier Bart Botermans gaan door in 'Het Leven van een Loser 2: Vette Pech', met deze keer de nadruk op zijn ingewikkelde relatie met zijn oudere broer Rick. Rick, een student in het middelbaar, is lui en ongedisciplineerd en besteedt veel te veel tijd aan repeteren met zijn rockband Folle Luyer. En hoewel hij Bart graag kwelt, houdt hij diep vanbinnen uiteindelijk wel heel veel van zijn jongere broer.

National treasure: Edge of History - 14 december

Het leven van Jess Valenzuela wordt op zijn kop gezet wanneer een raadselachtige onbekende haar een aanwijzing geeft naar een eeuwenoude schat die mogelijk verband houdt met haar lang overleden vader. Jess heeft een gave voor het oplossen van puzzels, en haar vaardigheden worden op de proef gesteld wanneer zij en haar vrienden een reeks aanwijzingen volgen die verborgen zijn in Amerikaanse artefacten en monumenten. Maar kan Jess een antiekhandelaar te slim af zijn in deze race om de grootste verloren schat uit de geschiedenis te vinden en de waarheid over het verleden van haar familie te ontdekken?

American Horror Story: NYC S11 - 14 december

In 'American Horror Story: NYC' neemt het aantal mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen in de stad toe. Ondertussen doet een dokter een angstaanjagende ontdekking en wordt een lokale verslaggever het nieuws van morgen.

'Amsterdam' - 28 december

'Amsterdam' van 20th Century Studios, New Regency en de gerenommeerde filmmaker David O. Russell, is een origineel misdaadepos gebaseerd op feiten en fictie. De film vertelt het verhaal van drie goede vrienden die zich in het middelpunt bevinden van een van de meest schokkende en geheime complotten in de Amerikaanse geschiedenis. In de film schitteren Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, met Rami Malek en Robert De Niro.

En ook deze kersttitels komen naar Disney+

  • Pentatonix: Around the World for the Holidays - 2 december
  • Weekend Family Christmas Special - 9 december

Huis Cara Delevingne verwoest door brand

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:16

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor Cara Delevingne. Haar landhuis in Los Angeles is voor een groot deel verwoest door brand.

Uit beelden die rondgaan, is te zien hoe enorme vlammen uit het dak van het huis komen. “Mijn hart is gebroken”, aldus Cara op Instagram. “Het leven kan in een oogwenk veranderen. Koester wat je hebt.”

De 31-jarige Cara was op het moment van de brand niet thuis, in tegenstelling tot haar twee katten. Die hebben de brand gelukkig overleefd. “Ze leven nog. Bedankt aan de brandweerlieden”, schrijft het model.

1
2

Nieuw seizoen 'Doctor Who' in mei naar Disney+

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:08

Het nieuwe seizoen van ‘Doctor Who’ is vanaf mei te zien op Disney+. De eerste aflevering verschijnt op 10 mei.

De komst van ‘Doctor Who’ naar Disney+ is een samenwerking met BBC. De sciencefictionserie gaat over een tijdreiziger en heeft al verschillende acteurs als hoofdrolspeler gehad. ‘Sex Education’-acteur Ncuti Gatwa neemt die verantwoordelijkheid als vijftiende (en eerste zwarte) acteur op zich voor het aankomende seizoen. Hij neemt het stokje over van Jodie Whittaker.

Naast Ncuti Gatwa heeft ook ‘Heartstopper’-actrice Yasmin Finney een rol in de show. Zij gaat het personage van Rose spelen.

Ontdek meer