Kylie Jenner heeft nieuwe naam voor zoontje

Karen Luiken-25 november 2022 om 07:34

De naam van het zoontje van Kylie Jenner blijft een ding. De realityster noemde hem Wolf, maar was niet blij met de naam en besloot ‘m te veranderen. In de finale-aflevering van het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ onthult ze nu dat er (onofficieel) een nieuwe naam is.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Kylie wil de naam niet bekendmaken. Althans, nóg niet. “De naam van mijn baby is officieel nog steeds Wolf. Ik laat het jullie weten als het verandert. Misschien vertel ik het in het derde seizoen.”

Het zoontje van Kylie en Travis Scott werd in februari geboren. Het koppel onthulde eerder al nooit een echte naam te hebben bedacht. “We dachten dat we het zouden weten als we hem zouden zien, maar dat gebeurde niet”, aldus Kylie een paar maanden geleden.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer