Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Slotstuk 'Young Royals' nu te zien

Karen Luiken-18 maart 2024 om 16:57

Het moment is aangebroken. Het is zover. Het einde van ‘Young Royals’ is hier. Vanaf vandaag is de allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen op Netflix te zien. Daarna kun je nog een docu kijken, die ook vandaag is gedropt, maar daarna is het officieel finito met de hitserie.

Het derde en laatste seizoen van ‘Young Royals’ werd opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste deel – bestaande uit zes afleveringen – vorige week op Netflix werden gezet. Vandaag werd het seizoen afgesloten met de finale aflevering én en een extra cadeautje.

Want wat heeft Netflix nou gedaan? De streamingsdienst heeft speciaal voor de diehard fans een documentaire over ‘Young Royals’ gemaakt, waarin kijkers een exclusief kijkje achter de schermen krijgen. Hoe werd de serie gemaakt? Hoe gingen de acteurs om met hun succes? En komt er ooit nog een ‘Young Royals’-film? Die vragen passeren in de docu allemaal de revue.

Veel kijkplezier!

Herbekijk '#LikeMe The Final Concert' op Streamz

Simon Smetryns-18 maart 2024 om 09:18

Groot nieuws voor alle fans van #LikeMe! Binnenkort kun je namelijk opnieuw genieten van de allerlaatste show van de populaire Ketnet-reeks.

Tijdens het grootschalige afscheidsconcert werd de volledige cast herenigd op één van de meest iconische podia van België: het Sportpaleis in Antwerpen. De fans stonden duidelijk te popelen want de vier concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Wie er niet bij kon zijn of de show graag nog eens bekijkt, kan dat vanaf 29 maart op Streamz.

Ontdek meer