Vibe: 'Hogwarts Legacy' dropt sfeervideo op YouTube

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:21

Veel gamers en Potterheads kijken enorm uit naar februari 2023 want dan dropt eindelijk de langverwachte 'Harry Potter'-game, 'Hogwarts Legacy'. En om fans al wat in de juiste vibe te brengen, werd er een leuke sfeervideo gepost op YouTube.

De 20-minuten-durende video neemt je mee naar een herfstachtige setting in de felbesproken en langverwachte game. Waan je in de Wizarding World van J.K. Rowling met deze prachtige herfstbeelden van 'Hogwarts Legacy'.

"Geniet van de frisse herfstlucht tijdens een rustige ochtend rond de naburige heuvels achter Hogwarts", klinkt het in de caption van de video.

Check de video hieronder en speel 'Hogwarts Legacy' zelf vanaf februari 2023.

Tweede 'God of War' is snelst verkopende PlayStation-game ooit

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 17:08

Leuk nieuws voor de gamers - en dan vooral voor de fans van de ‘God Of War’-games - onder jullie, want PlayStation heeft bekendgemaakt dat de tweede game in de serie nu ook officieel de snelst verkopende PlayStation-game ooit is.

In de eerste week van de release van ‘God of War: Ragnarök’, ging de langverwachte game zo’n 5,1 miljoen keer over de toonbank én gedownload online via de PlayStation store. Dat is een zot record, niet alleen voor de 'God of War'-franchise, maar ook voor PlayStation zelf.

Deze indrukwekkende verkoopcijfers zorgen er namelijk ook voor dat Ragnarök de snelst verkopende game is voor PlayStation aller tijden. En daar zijn ze bij PlayStation natuurlijk héél blij mee!

Heb jij 'm al zitten spelen?

Nieuwe gameplay Hogwarts Legacy onthuld

Nico De Greef-11 november 2022 om 19:42

Ontwikkelaar Avalanche Software toont maar liefst drie kwartier aan nieuwe gameplaybeelden van de langverwachte Harry Potter-game.

Met nog een paar maanden te gaan tot de release van Hogwarts Legacy is het logisch dat er meer en meer informatie over de game naar buiten wordt gebracht. Zo kregen we eerder onder meer al een blik op de verschillende common rooms en ook welke exclusieve in-game content PlayStation-gamers mogen verwachten wanneer Hogwarts Legacy volgend jaar wordt gelanceerd.

In een nieuwe showcase die vandaag werd gepubliceerd, geeft ontwikkelaar Avalanche ons een eerste blik op de creator tools waarmee spelers hun eigen game-karakter kunnen vormgeven en personaliseren, en krijgen we ook een mini-tour door het Hogwarts Castle met de nodige bezienswaardigheden. Daarnaast wordt in de video ook wat dieper ingegaan op de combat van de game.

De showcase duurt in totaal maar liefst drie kwartier en neemt wel wat tijd in beslag om door te kijken maar is het meer dan waard als je fan bent van het Wizarding World-universum.

Hogwarts Legacy, dat nu al de ultieme Harry Potter gaming experience wordt genoemd, verschijnt op 10 februari voor de PlayStation- en Xbox-consoles en PC. De game komt ook naar de Nintendo Switch, maar een releasedatum voor dat platform is nog niet bekend.

Ontdek meer