Bij deze nieuwe Netflix-serie kun je zelf je kijkvolgorde bepalen

Karen Luiken-24 november 2022 om 06:42

Netflix krijgt er met ‘Kaleidoscope’ een bijzondere nieuwe serie bij. Kijkers kunnen zelf bepalen in welke volgorde ze de show kijken. Iedere keuze die ze maken zal het verhaal een compleet andere invulling geven.

‘Kaleidoscope’ volgt een team van meesterlijke dieven die proberen in te breken in een kluis. Maar om hun doel te kunnen bereiken, moeten ze eerst het machtigste bedrijfsbeveiligingsteam ter wereld en de FBI zien te ontwijken.

In tegenstelling tot gebruikelijke misdaadseries, waarvan de gebeurtenissen vooraf al zijn bepaald, kunnen kijkers hier zelf kiezen in welke volgorde ze de show bekijken. Er zijn in het totaal acht afleveringen die allemaal vernoemd zijn naar een kleur. De ene aflevering vindt zich 24 jaar voor de overval plaats, de andere 6 maanden erna. Je springt in de serie dus meerdere keren naar verschillende tijdstippen. Maar welke aflevering je ook kiest, het verhaal zal altijd logisch in elkaar blijven zitten.

‘Kaleidoscope’ verschijnt op 1 januari op Netflix.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer