Bij deze nieuwe Netflix-serie kun je zelf je kijkvolgorde bepalen

Karen Luiken-24 november 2022 om 06:42

Netflix krijgt er met ‘Kaleidoscope’ een bijzondere nieuwe serie bij. Kijkers kunnen zelf bepalen in welke volgorde ze de show kijken. Iedere keuze die ze maken zal het verhaal een compleet andere invulling geven.

‘Kaleidoscope’ volgt een team van meesterlijke dieven die proberen in te breken in een kluis. Maar om hun doel te kunnen bereiken, moeten ze eerst het machtigste bedrijfsbeveiligingsteam ter wereld en de FBI zien te ontwijken.

In tegenstelling tot gebruikelijke misdaadseries, waarvan de gebeurtenissen vooraf al zijn bepaald, kunnen kijkers hier zelf kiezen in welke volgorde ze de show bekijken. Er zijn in het totaal acht afleveringen die allemaal vernoemd zijn naar een kleur. De ene aflevering vindt zich 24 jaar voor de overval plaats, de andere 6 maanden erna. Je springt in de serie dus meerdere keren naar verschillende tijdstippen. Maar welke aflevering je ook kiest, het verhaal zal altijd logisch in elkaar blijven zitten.

‘Kaleidoscope’ verschijnt op 1 januari op Netflix.

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer