Bij deze nieuwe Netflix-serie kun je zelf je kijkvolgorde bepalen

Karen Luiken-24 november 2022 om 06:42

Netflix krijgt er met ‘Kaleidoscope’ een bijzondere nieuwe serie bij. Kijkers kunnen zelf bepalen in welke volgorde ze de show kijken. Iedere keuze die ze maken zal het verhaal een compleet andere invulling geven.

‘Kaleidoscope’ volgt een team van meesterlijke dieven die proberen in te breken in een kluis. Maar om hun doel te kunnen bereiken, moeten ze eerst het machtigste bedrijfsbeveiligingsteam ter wereld en de FBI zien te ontwijken.

In tegenstelling tot gebruikelijke misdaadseries, waarvan de gebeurtenissen vooraf al zijn bepaald, kunnen kijkers hier zelf kiezen in welke volgorde ze de show bekijken. Er zijn in het totaal acht afleveringen die allemaal vernoemd zijn naar een kleur. De ene aflevering vindt zich 24 jaar voor de overval plaats, de andere 6 maanden erna. Je springt in de serie dus meerdere keren naar verschillende tijdstippen. Maar welke aflevering je ook kiest, het verhaal zal altijd logisch in elkaar blijven zitten.

‘Kaleidoscope’ verschijnt op 1 januari op Netflix.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Ontdek meer