Tom Holland en Zendaya plannen serieuze toekomst samen

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:38

Tom Holland en Zendaya zijn zielsgelukkig. Ruim een jaar nadat hun relatie openbaar werd, worden de tortelduifjes steeds serieuzer over hun toekomst samen. Volgens een bron van US Weekly hebben de twee permanente plannen met elkaar.

“Ze zijn aan het settelen en zijn absoluut aan het plannen voor een echte toekomst samen”, aldus de insider. Komt er een bruiloft? Wordt er gedacht aan kindjes? Het lijkt er allemaal aan te zitten komen.

Een jaar geleden bekende ‘Spider-Man’-acteur Tom al dat hij graag wil trouwen en een gezinnetje wil starten. In een gesprek met Total Film Magazine gaf hij toe ‘zielsgelukkig en verliefd’ te zijn.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer