Tom Holland en Zendaya plannen serieuze toekomst samen

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:38

Tom Holland en Zendaya zijn zielsgelukkig. Ruim een jaar nadat hun relatie openbaar werd, worden de tortelduifjes steeds serieuzer over hun toekomst samen. Volgens een bron van US Weekly hebben de twee permanente plannen met elkaar.

“Ze zijn aan het settelen en zijn absoluut aan het plannen voor een echte toekomst samen”, aldus de insider. Komt er een bruiloft? Wordt er gedacht aan kindjes? Het lijkt er allemaal aan te zitten komen.

Een jaar geleden bekende ‘Spider-Man’-acteur Tom al dat hij graag wil trouwen en een gezinnetje wil starten. In een gesprek met Total Film Magazine gaf hij toe ‘zielsgelukkig en verliefd’ te zijn.

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer