Familie Meiland koopt nieuw pension

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:27

De familie Meiland heeft weer een nieuw optrekje gekocht. Shownieuws bevestigt dat het gaat om een pension in het Nederlandse plaatsje Noordwijk.

Het pension is gelegen op loopafstand van het centrum van Noordwijk, maar ligt ook dicht bij de zee en boulevard. De familie heeft er bijna 1,5 miljoen euro voor betaald.

Het is nog niet bekend wat Martien en Erica met het pension gaan doen. Vermoed wordt dat de woning centraal zal staan in het onlangs aangekondigde nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Chris Evans sluit Marvel-terugkeer niet uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 14:37

Chris Evans kroop voor het Marvel-universum jarenlang in de huid van Captain America. Inmiddels is hij al een tijdje niet in een nieuwe superheldenfilm verschenen, maar als het aan de acteur ligt, kan daar in de toekomst verandering in komen.

Acht jaar. Dat is hoe lang Chris de rol van Captain America heeft vertolkt. De laatste Marvel-film waarin hij te zien was, kwam in 2019 uit. Sindsdien zijn er geen andere meer verschenen. Maar of dat het definitieve einde van Chris als de superheld betekent?

“Zeg nooit nooit”, aldus de acteur in een gesprek met GQ. “Het was een geweldige ervaring, iets waar ik heel trots op ben. Ik kan soms niet geloven dat het gebeurd is.”

Harry Styles brengt ‘naar seks ruikende parfum’ uit

Karen Luiken-20 september 2023 om 06:26- Foto:

Reuters

Altijd al willen weten hoe seks met Harry Styles ruikt? Je kunt er binnenkort achter komen. De Britse zanger brengt een reeks parfums uit die ruikt naar huid-op-huid-contact.

De geurtjes maken deel uit van Harry’s lifestylemerk Pleasing en heten Rivulets, Closeness Bright en Hot. Het ene luchtje wordt omschreven als ‘een fluisterende ja’, terwijl de andere aroma bedoeld is om ‘een heerlijke ontmoeting met een vreemde op te roepen’.

Harry heeft voor de parfumlijn de handen ineen gesloten met Brit Shaun Kearney, die ook samen heeft gewerkt met Gwyneth Paltrow. Laatstgenoemde bracht in het verleden een kaars uit die naar haar vagina zou ruiken.

Ontdek meer