Leonardo DiCaprio liep rol in 'Titanic' bijna mis

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:19

Kun jij je de iconische ‘Titanic’-film voorstellen zonder Leonardo DiCaprio? Waarschijnlijk niet, maar toch had het niet veel gescheeld of de acteur zou de hoofdrol niet hebben gekregen. Hij liep de kans bijna mis door zijn gedrag tijdens de casting. Dat vertelt regisseur James Cameron.

Leonardo maakte een goede indruk bij de eerste kennismaking. Hij charmeerde iedereen die aanwezig was en werd dan ook uitgenodigd voor een tweede bezoekje. Wat de acteur alleen niet wist, is dat hij tijdens dat tweede bezoekje een leessessie met zijn tegenspeelster Kate Winslet moest doen.

“Hij dacht dat het een ontmoeting was om Kate te ontmoeten”, aldus de James Cameron. De regisseur zei vervolgens dat ze naar een kamer zouden gaan om wat tekst door te nemen, waarop Leonardo zei: ‘Oh, ik lees niet’. James kon die reactie niet bepaald waarderen en bedankte hem voor het langskomen. “Je gaat lezen of je krijgt de rol niet”, zei de regisseur.

Leonardo zag zich met tegenzin over en kreeg uiteindelijk - gelukkig - toch de rol.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer