Leonardo DiCaprio liep rol in 'Titanic' bijna mis

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:19

Kun jij je de iconische ‘Titanic’-film voorstellen zonder Leonardo DiCaprio? Waarschijnlijk niet, maar toch had het niet veel gescheeld of de acteur zou de hoofdrol niet hebben gekregen. Hij liep de kans bijna mis door zijn gedrag tijdens de casting. Dat vertelt regisseur James Cameron.

Leonardo maakte een goede indruk bij de eerste kennismaking. Hij charmeerde iedereen die aanwezig was en werd dan ook uitgenodigd voor een tweede bezoekje. Wat de acteur alleen niet wist, is dat hij tijdens dat tweede bezoekje een leessessie met zijn tegenspeelster Kate Winslet moest doen.

“Hij dacht dat het een ontmoeting was om Kate te ontmoeten”, aldus de James Cameron. De regisseur zei vervolgens dat ze naar een kamer zouden gaan om wat tekst door te nemen, waarop Leonardo zei: ‘Oh, ik lees niet’. James kon die reactie niet bepaald waarderen en bedankte hem voor het langskomen. “Je gaat lezen of je krijgt de rol niet”, zei de regisseur.

Leonardo zag zich met tegenzin over en kreeg uiteindelijk - gelukkig - toch de rol.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer