Tweede seizoen 'Gossip Girl' binnenkort te zien in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 20:43

Wakey wakey Upper East Siders, Gossip Girl is back! De Vlaamse streamingsdienst Streamz heeft (eindelijk) bekendgemaakt vanaf wanneer we het tweede seizoen van 'Gossip Girl' kunnen bekijken! En dat blijkt al zeer snel te zijn...

Het eerste seizoen van de 'Gossip Girl' reboot was een gigantisch succes. Logisch dus dat al snel een tweede seizoen werd besteld. En voor fans hebben we héél leuk nieuws, want Streamz heeft via insta laten weten dat de nieuwe afleveringen vanaf 2 december wekelijks te streamen zullen zijn.

"Rivaliteiten om van te smullen. 😎 #GossipGirl sz. 2 👉 Vanaf 2/12 wekelijks op #Streamz", luidt het in de caption.

Check hieronder de aankondiging en start dus met streamen vanaf 2 december!

XOXO

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Netflix dropt trailer van 'Obsession'

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:28

Nog op zoek naar een nieuwe serie met de nodige drama en seks om te bingen? Dan is deze nieuwe Netflix-miniserie misschien wel iets voor jou!

Een intense affaire tussen een getalenteerde chirurg en de verloofde van zijn zoon mondt uit in een gevaarlijke, alles verterende obsessie, met verwoestende gevolgen voor de hele familie.

'Obsession' is een spannende, erotische thriller met Richard Armitage, Charlie Murphy, Indira Varma en Rish Shah in de hoofdrollen.

Deze miniserie zal vanaf 13 april te streamen zijn via Netflix. Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer