Deze rugzak geeft licht in het donker

Karen Luiken-23 november 2022 om 11:11

Wil jij altijd in de spotlight staan, ook als het buiten pikkedonker is? Quick kan je een handje helpen. Het merk lanceert vrijdag de BaQpack, een unieke reeks rugzakken die speciaal ontworpen is voor de donkere herfstavonden en -nachten.

De tassen zijn voorzien van een reflecterend logo, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker. Elke BaQpack is ge-upcycled van gebruikt materiaal en ontworpen door niemand minder dan de Antwerpse Sander Bos, die ooit zelf bij Quick werkte.

“Als medewerker van Quick zei ik steeds vol overtuiging tegen mijn manager dat mijn modeopleiding hier zeker ooit nog van pas zou komen. Vandaag is die dag eindelijk aangebroken. Net als de BaQpack ben ik gerecycleerd van Quick-medewerker tot ontwerper”, aldus een enthousiaste Sander Bos.

De officiële lancering van de rugzak staat gepland voor aanstaande vrijdag. Voor een bedrag van 24,99 euro kan een van de honderd limited edition-stukken van jou zijn.

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer