K3 dit weekend voor het eerst K2

Karen Luiken-23 november 2022 om 07:30

K3 treedt dit weekend voor het eerst op als K2. Nu Hanne volop van haar pasgeboren kindje geniet, moeten Marthe en Julia het tijdens een optreden in het Nederlandse Coevorden met z’n tweeën doen.

“Het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden belooft extra speciaal te worden”, aldus Studio 100. “Maak je klaar voor een uniek en intiem optreden met Marthe en Julia. Dit wordt het meest exclusieve optreden ooit.”

Eerder werd al bekend dat ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede de plek van Hanne tijdelijk op zal vullen. Waarom ze er nu nog niet bij is? Studio 100 verklaart volgens HLN dat ze alleen van de partij zal zijn tijdens de K3-tournee door Nederland.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer