K3 dit weekend voor het eerst K2

Karen Luiken-23 november 2022 om 07:30

K3 treedt dit weekend voor het eerst op als K2. Nu Hanne volop van haar pasgeboren kindje geniet, moeten Marthe en Julia het tijdens een optreden in het Nederlandse Coevorden met z’n tweeën doen.

“Het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden belooft extra speciaal te worden”, aldus Studio 100. “Maak je klaar voor een uniek en intiem optreden met Marthe en Julia. Dit wordt het meest exclusieve optreden ooit.”

Eerder werd al bekend dat ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede de plek van Hanne tijdelijk op zal vullen. Waarom ze er nu nog niet bij is? Studio 100 verklaart volgens HLN dat ze alleen van de partij zal zijn tijdens de K3-tournee door Nederland.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer