Julie Van den Steen verliest ongeboren kindje

Karen Luiken-23 november 2022 om 07:15

Julie Van den Steen gaat door een moeilijke periode. De presentatrice laat in een openhartig bericht op social media weten dat ze haar ongeboren kindje is verloren.

“Dit is het moeilijkste wat ik ooit heb gedeeld”, aldus Julie. “Maar ik wil hier graag iets openbreken. Want ik ben 1 op 6...”

Julie ontdekte in de zomer dat ze onverwachts zwanger was. Niet veel later, op 18 juli, kreeg ze te horen dat ze haar kindje was verloren.

“Ik ga dat nooit meer vergeten”, zegt ze in een filmpje. “Het hartje was gestopt met kloppen. Mijn wereld stond stil. Nog steeds soms als ik heel eerlijk ben. En daarom wil ik dit delen.”

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer