Acid gaat live met Kitana: "Je hebt de f*cking politie gebeld"

Dieter Blarinckx-22 november 2022 om 17:17

Volgers van Acid en Kitana werden zopas getrakteerd op een juicy live tussen de twee op TikTok. En Acids bedoeling was duidelijk: haar confronteren met het feit dat ze de politie om hem afstuurde.

Na zes maanden is het eindelijk tot een confrontatie gekomen tussen content creators Acid en Kitana. Om 3u 's nachts afgelopen zaterdagnacht zag Acid hoe Kitana live ging op insta. Hij plaatste een reactie waarna Kitana 'm natuurlijk meteen vroeg om te joinen. En dat deed hij meteen...

In amper drie seconden zat er 3.000 man mee te kijken op insta naar de confrontatie tussen de twee. Kitana en haar ouders dienden namelijk klacht in tegen Acid nadat hij een video online plaatste waarin hij Kitana openbaar uitlachte.

Toch lijkt het nu allemaal koek en ei tussen de twee. Nadat Acid de live verlaat, is namelijk zelfs te zien hoe Kitana verbijsterd zegt "Ik ben vrienden met hem!". Blijkbaar stuurde ze hem nu ook al een DM en noemt ze hem "bestie".

Acid maakte er zelfs een hele video over. Check 'm onder de TikTok live:

TikTokker zamelt 180.000 euro in voor 81-jarige vrouw

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:59

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest hartverwarmende verhalen tegen. Zo ook dat van deze 81-jarige werkende vrouw die geholpen werd door een TikTokker om met pensioen te gaan.

Devan Bonugara postte een TikTok waarin de 81-jarige Nola te zien is, een Amerikaanse vrouw die nog werkt om haar woonlening af te betalen.

“Het leven zou niet zo moeilijk moeten zijn ...”, klonk het in die eerste video op TikTok. Deze ging natuurlijk meteen viraal en werd miljoenen keren bekeken. Devan besloot om een GoFundMe te starten om zo geld in te zamelen voor Nola. En dat was héél snel gepiept. Al meer dan 186.000 dollar werd ingezameld voor de 81-jarige Nola. Al het ingezamelde geld gaat naar Nola, die besloten heeft om Walmart tijdens de feestdagen nog uit de nood te helpen, en vervolgens eindelijk te genieten van haar welverdiend pensioen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hier:

TikTok-hype Scrub Daddy-spons nu ook in België verkrijgbaar

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 17:29

Wie vaak zit te scrollen op TikTok heeft vast en zeker deze speciale en magische wonderspons al eens zien passeren. En vanaf nu is die ook beschikbaar in België!

Wie vaak naar #cleantok kijkt op het platform, zal deze Scrub Mommy en Daddy sponzen wel herkennen. En voor de fans hebben we goed nieuw want deze sponsjes in de vorm van een smiley zijn nu te koop bij Wibra.

Deze unieke sponsjes hebben vooral één zeer belangrijke functie. Een Scrub Daddy zou namelijk vuilheid supersnel wegkrijgen zonder krassen achter te laten. Vooral in combinatie met The Pink Stuff schoonmaakpasta zou het resultaat verbluffend zijn. Je maakt de spons ook makkelijk schoon met wat warm water en je kan ’m ook in de vaatwasser steken.

Zo’n spons kost je 3,99 euro en kan je vanaf nu dus vinden bij Wibra!

Ontdek meer