Acid gaat live met Kitana: "Je hebt de f*cking politie gebeld"

Dieter Blarinckx-22 november 2022 om 17:17

Volgers van Acid en Kitana werden zopas getrakteerd op een juicy live tussen de twee op TikTok. En Acids bedoeling was duidelijk: haar confronteren met het feit dat ze de politie om hem afstuurde.

Na zes maanden is het eindelijk tot een confrontatie gekomen tussen content creators Acid en Kitana. Om 3u 's nachts afgelopen zaterdagnacht zag Acid hoe Kitana live ging op insta. Hij plaatste een reactie waarna Kitana 'm natuurlijk meteen vroeg om te joinen. En dat deed hij meteen...

In amper drie seconden zat er 3.000 man mee te kijken op insta naar de confrontatie tussen de twee. Kitana en haar ouders dienden namelijk klacht in tegen Acid nadat hij een video online plaatste waarin hij Kitana openbaar uitlachte.

Toch lijkt het nu allemaal koek en ei tussen de twee. Nadat Acid de live verlaat, is namelijk zelfs te zien hoe Kitana verbijsterd zegt "Ik ben vrienden met hem!". Blijkbaar stuurde ze hem nu ook al een DM en noemt ze hem "bestie".

Acid maakte er zelfs een hele video over. Check 'm onder de TikTok live:

TikTokker zet eigen dood in scène en verschijnt op begrafenis

Karen Luiken-13 juni 2023 om 06:30

Een uit Luik afkomstige TikTokker heeft zijn dood in scène gezet om vervolgens een paar dagen later aanwezig te zijn op zijn eigen begrafenis. “Ik wilde mijn familie een lesje leren”, zo klinkt het bij Ragnar le Fou.

Familieleden en vrienden van David Baerten, die zichzelf Ragnar le Fou noemt op social media, waren dagenlang in de veronderstelling dat hun dierbare was overleden. Ze plaatsten rouwberichten op de social media-kanalen van David en zaten in zak en as. “Rust in vrede papa. Ik zal nooit stoppen met aan je denken”, schreef zijn eigen dochter.

Afgelopen zondag zou de begrafenis van David plaatsvinden. Maar toen de aanwezigen zich eenmaal hadden verzameld en ze een helikopter zagen verschijnen, schrokken ze zich rot. In het voertuig bleek namelijk niemand minder dan de ‘overleden’ David te zitten.

De man legt in een TikTok-video uit dat hij de actie bedacht om zijn familie, waarvan slechts een deel naar de uitvaart kwam, een lesje te leren. “Ik word nooit ergens voor uitgenodigd. Niemand ziet me. We zijn allemaal uit elkaar gegroeid, en nooit meer samen. Ik voelde me niet gewaardeerd. Ik zag ook dat mijn dochter zo niet wilde leven. Daarom wilde ik ze een levensles geven, en ze laten zien dat je niet moet wachten tot iemand dood is om daarmee af te spreken.”

Tiener sterft tijdens gevaarlijke TikTok-challenge

Karen Luiken-12 juni 2023 om 06:13

Een 16-jarig meisje uit Frankrijk is vorige maand overleden bij het doen van een gevaarlijk spelletje. Het gaat om de 'scarf game', een variant van de blackout challenge die viral ging op TikTok en al meerdere levens heeft geëist.

Bij de scarf game is het de bedoeling dat je een doek om je nek knoopt en jezelf verstikt tot je flauwvalt. Levensgevaarlijk, omdat de zuurstoftoevoer naar de hersenen beperkt kan worden waardoor je epileptische aanvallen kunt krijgen, ernstig letsel of zelfs kunt overlijden.

Christy Sibali Dominique Gloire Gassaille stierf volgens Jam Press toen ze de challenge op 27 mei deed. Afgelopen week is ze begraven vlakbij haar huis in het Franse plaatsje Orléans.

Ontdek meer