Warner Bros. gaat 'Game of Thrones'-film maken

Dieter Blarinckx-22 november 2022 om 16:52

Ja hoor, je leest de titel van dit artikel goed. Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat ze een film zullen maken in het brede 'Game of Thrones'-universum. Ze gaan namelijk het boek 'The Ice Dragon' verfilmen!

‘Game of Thrones’-bedenker George R.R. Martin heeft laten weten dat, naast de spin-offs zoals ‘House of the Dragon’ en ook de nieuwe serie rond Jon Snow, er ook een film in de maak is. Die film zal gebaseerd worden op het boek ‘The Ice Dragon’. Het zal een animatiefilm worden, voornamelijk voor kinderen.

Het boek werd in 1978 geschreven en in de jaren tachtig en volgt het winterkind Adara. Adara is geboren tijdens een zeer ernstige vrieskou. Op jonge leeftijd raakt ze bevriend met een ijsdraak, een wezen dat veelal gevreesd wordt. Jaren later komt er oorlog op haar boerderij met draken uit het noorden die haar familie aanvallen….

Warner zou nu de rechten gekocht hebben om de film te gaan produceren. Maar wanneer die productie net start, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Horror: angstaanjagende trailer van 'Knock at the Cabin'

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 17:19

Het jaar 2023 wordt een zot blockbusterjaar voor de bioscopen. Met kleppers zoals 'The Little Mermaid', 'Ant-Man', 'Guardians of the Galaxy', 'Dungeons & Dragons', 'Dune Part Two',... wordt het een topjaar voor de bioscoop. En nog zo'n film voor op het lijstje van horrorfans: 'Knock at the Cabin'

Deze nieuwe horrorprent van regisseur M. Night Shyamalans, is een verfilming van het boek The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay. De film wordt omschreven als een 'home invasion'-horrorfilm die zich afspeelt tijdens de apocalyps.

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen wat ze geloven voordat alles verloren is.

Check de trailer hieronder en ontdek 'Knock at the Cabin' vanaf 1 februari in de Belgische bioscopen.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Ontdek meer