Raf Simons stopt met eigen modemerk

Dieter Blarinckx-22 november 2022 om 16:45

Groot nieuws uit de modewereld want de Belgische topontwerper Raf Simons stopt met zijn eigen modelabel. Dat maakte de Belg zelf bekend via zijn instagram.

Na meer dan 27 jaar stopt de veel geprezen Belgische modeontwerper met zijn eigen merk, dat ook zijn naam draagt.

"Na een buitengewone reis van 27 jaar zet ik mijn modelabel stop. Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe trots ik ben op wat we hebben bereikt. Bedankt om te geloven in onze visie en in mij”, klinkt het bij de post op insta.

Hij komt wel nog met zijn lente- en zomercollectie van 2023, maar daarna valt definitief het doek over het label Raf Simons.

De Limburger heeft al heel wat op zijn palmares staan. Zo werkte hij o.a. voor de grootsten der aarde: Prada, Calvin Klein, Dior, Adidas, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Succes met het verdere verloop van je carrière Raf!

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer