Dit 'Love is Blind'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-22 november 2022 om 06:46

Raven Ross en Sikiru Alagbada zijn officieel uit elkaar. De ‘Love is Blind’-sterren laten via Instagram weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

De aankondiging komt kort nadat Sikiru werd beschuldigd van vreemdgaan. “We vinden het jammer om te vertellen dat we hebben besloten onze eigen weg te gaan”, zo klinkt het in een verklaring. “Vanwege de lopende juridische procedures rondom de beschuldigingen kunnen we geen aanvullende details geven. We vragen jullie om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.”

Het koppel sluit het bericht af met een bedankje richting de ‘Love is Blind’-kijkers. “Bedankt voor het volgen van ons liefdesverhaal en het geloven in ons. Deze reis heeft ons voor altijd gevormd en we zijn zo dankbaar voor iedereen die er deel van heeft uitgemaakt. Jullie liefde en steun betekenen alles.”

Sikiru werd afgelopen week het onderwerp van gesprek nadat een TikTokker beweerde in april met hem op date te zijn geweest. De vrouw wist naar eigen zeggen niet dat hij mee had gedaan aan ‘Love is Blind’.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Ontdek meer