Dit 'Love is Blind'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-22 november 2022 om 06:46

Raven Ross en Sikiru Alagbada zijn officieel uit elkaar. De ‘Love is Blind’-sterren laten via Instagram weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

De aankondiging komt kort nadat Sikiru werd beschuldigd van vreemdgaan. “We vinden het jammer om te vertellen dat we hebben besloten onze eigen weg te gaan”, zo klinkt het in een verklaring. “Vanwege de lopende juridische procedures rondom de beschuldigingen kunnen we geen aanvullende details geven. We vragen jullie om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.”

Het koppel sluit het bericht af met een bedankje richting de ‘Love is Blind’-kijkers. “Bedankt voor het volgen van ons liefdesverhaal en het geloven in ons. Deze reis heeft ons voor altijd gevormd en we zijn zo dankbaar voor iedereen die er deel van heeft uitgemaakt. Jullie liefde en steun betekenen alles.”

Sikiru werd afgelopen week het onderwerp van gesprek nadat een TikTokker beweerde in april met hem op date te zijn geweest. De vrouw wist naar eigen zeggen niet dat hij mee had gedaan aan ‘Love is Blind’.

Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Keert Meredith Grey toch terug in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-26 maart 2023 om 10:00

Hoewel Ellen Pompeo in november nog bekendmaakte te stoppen met ‘Grey’s Anatomy’, lijkt het er nu op dat de actrice tóch een comeback maakt als Meredith Grey. Dat meldt Deadline.

Meredith kreeg een grote afscheidsaflevering halverwege het negentiende seizoen en zal opnieuw haar opwachting maken in de finale-aflevering. Die wordt in de Verenigde Staten op 18 mei uitgezonden.

Maar daar blijft het dus niet bij, zo blijkt nu. In een recent interview liet Ellen al doorschemeren dat ze misschien nog niet klaar is met het spelen van Meredith Grey. Bovendien krijgt het twintigste seizoen een nieuwe showrunner en daardoor overweegt de actrice nu om haar rol weer op te pakken. Keiharde bevestigingen zijn er echter nog niet.

We'll keep you posted...

Ontdek meer