Kendall Jenner weer vrijgezel

Karen Luiken-22 november 2022 om 06:39

Kendall Jenner gaat weer als vrijgezel door het leven. Zij en Devin Booker hebben naar verluidt voor de tweede keer een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt People.

Het koppel, dat in 2020 begon met daten, hebben hun relatie vorige maand in het geheim verbroken. “Ze hebben het allebei druk met werk en ze hebben besloten daar hun prioriteit van te maken”, aldus een insider.

Kendall en Devin gaan niet met ruzie uit elkaar. Sterker nog: ze willen in contact blijven. “Ze hebben heel veel liefde en respect voor elkaar en wensen elkaar het beste”, zegt een andere bron.

De breuk komt een paar maanden nadat Kendall en Devin voor de eerste keer uit elkaar besloten te gaan.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer