Kendall Jenner weer vrijgezel

Karen Luiken-22 november 2022 om 06:39

Kendall Jenner gaat weer als vrijgezel door het leven. Zij en Devin Booker hebben naar verluidt voor de tweede keer een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt People.

Het koppel, dat in 2020 begon met daten, hebben hun relatie vorige maand in het geheim verbroken. “Ze hebben het allebei druk met werk en ze hebben besloten daar hun prioriteit van te maken”, aldus een insider.

Kendall en Devin gaan niet met ruzie uit elkaar. Sterker nog: ze willen in contact blijven. “Ze hebben heel veel liefde en respect voor elkaar en wensen elkaar het beste”, zegt een andere bron.

De breuk komt een paar maanden nadat Kendall en Devin voor de eerste keer uit elkaar besloten te gaan.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Ontdek meer