Chris Hemsworth stopt (even) met acteren

Dieter Blarinckx-21 november 2022 om 16:43

Bad news voor de fans van ‘Thor’-acteur Chris Hemsworth, want hij heeft aangegeven dat hij even een pauze neemt van het acteren. Dat maakte hij zopas bekend aan de wereldpers.

Recent onderzoek toonde aan dat hij een genetische aanleg heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen. Daarom besluit hij nu om het even kalmer aan te doen en zijn acteercarrière op een lager pitje te zetten. Hij neemt even een welverdiende pauze.

“De meesten vermijden graag het onderwerp ‘dood’, in de hoop dat ze die op de een of andere manier kunnen vermijden. We geloven allemaal dat we er wel uitkomen. Maar als je dan het nieuws krijgt dat heel wat indicatoren erop wijzen dat je op een bepaalde manier tot je einde komt, dan dringt de realiteit wel even door”, vertelde Chris openhartig aan het Amerikaanse Vanity Fair.

“Als de pr-campagne voor deze documentaire ‘Limitless’ achter de rug is, ga ik naar huis. Ik ga lange tijd vrij nemen en het leven vereenvoudigen: gewoon tijd doorbrengen met mijn kinderen en mijn vrouw.”

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer