Chris Hemsworth stopt (even) met acteren

Dieter Blarinckx-21 november 2022 om 16:43

Bad news voor de fans van ‘Thor’-acteur Chris Hemsworth, want hij heeft aangegeven dat hij even een pauze neemt van het acteren. Dat maakte hij zopas bekend aan de wereldpers.

Recent onderzoek toonde aan dat hij een genetische aanleg heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen. Daarom besluit hij nu om het even kalmer aan te doen en zijn acteercarrière op een lager pitje te zetten. Hij neemt even een welverdiende pauze.

“De meesten vermijden graag het onderwerp ‘dood’, in de hoop dat ze die op de een of andere manier kunnen vermijden. We geloven allemaal dat we er wel uitkomen. Maar als je dan het nieuws krijgt dat heel wat indicatoren erop wijzen dat je op een bepaalde manier tot je einde komt, dan dringt de realiteit wel even door”, vertelde Chris openhartig aan het Amerikaanse Vanity Fair.

“Als de pr-campagne voor deze documentaire ‘Limitless’ achter de rug is, ga ik naar huis. Ik ga lange tijd vrij nemen en het leven vereenvoudigen: gewoon tijd doorbrengen met mijn kinderen en mijn vrouw.”

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer