Chris Hemsworth stopt (even) met acteren

Dieter Blarinckx-21 november 2022 om 16:43

Bad news voor de fans van ‘Thor’-acteur Chris Hemsworth, want hij heeft aangegeven dat hij even een pauze neemt van het acteren. Dat maakte hij zopas bekend aan de wereldpers.

Recent onderzoek toonde aan dat hij een genetische aanleg heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen. Daarom besluit hij nu om het even kalmer aan te doen en zijn acteercarrière op een lager pitje te zetten. Hij neemt even een welverdiende pauze.

“De meesten vermijden graag het onderwerp ‘dood’, in de hoop dat ze die op de een of andere manier kunnen vermijden. We geloven allemaal dat we er wel uitkomen. Maar als je dan het nieuws krijgt dat heel wat indicatoren erop wijzen dat je op een bepaalde manier tot je einde komt, dan dringt de realiteit wel even door”, vertelde Chris openhartig aan het Amerikaanse Vanity Fair.

“Als de pr-campagne voor deze documentaire ‘Limitless’ achter de rug is, ga ik naar huis. Ik ga lange tijd vrij nemen en het leven vereenvoudigen: gewoon tijd doorbrengen met mijn kinderen en mijn vrouw.”

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer