Netflix deelt nieuwe trailer van 'Familie Claus 3'

Karen Luiken-21 november 2022 om 14:43

De kerstsfeer komt langzaam maar zeker steeds meer naar voren. Met dank aan Netflix, die zo nu en dan een gloednieuwe kerstfilm online zet. Op 7 december is het tijd voor ‘De Familie Claus 3’. Maar nu eerst: een trailer!

In de derde film van de ‘Familie Claus’-reeks organiseert mama tot grote schrik van opa en Jules een skivakantie tijdens de kerstperiode. Er zit voor hen niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren. Mama begrijpt echter niets van het vreemde gedrag van opa en Jules, en ook Noor mist haar grote broer. Zij doet wat ieder klein zusje in zo’n situatie zou doen: haar broer overal volgen. Met als gevolg dat ze al snel de stiekeme kerstwereld ontdekt.

Bekijk de gloednieuwe trailer hier:

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer