'Stranger Things'-acteur pakt rol in 'A Quiet Place'

Karen Luiken-21 november 2022 om 07:42

Joseph Quinn heeft een nieuwe acteerklus te pakken. De acteur, beter bekend als Eddie uit ‘Stranger Things’, is volgens EW in gesprek voor een rol in ‘A Quiet Place: Day One’.

De film is het derde deel in de ‘A Quiet Place’-franchise en wordt gezien als een soort spin-off van de eerste twee films. Details worden helaas nog niet gedeeld, maar we weten inmiddels wel dat Lupita Nyong’o de hoofdrol zal spelen. Welke rol Joseph Quinn krijgt, is nog niet bekend.

‘A Quiet Place’ gaat over buitenaardse monsters die op een dag op de aarde zijn gekomen. Ze kunnen nauwelijks zien, maar hun buitengewone gehoor stelt hen in staat om op hun prooi te jagen. Emily Blunt en John Krasinski spelen de hoofdrollen in de eerste twee films.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer